Τοπικά

Thessaly Lights. Εκπληκτικό βίντεο της Χριστουγεννιάτικα στολισμένης Θεσσαλίας

Ακόμη ένα εντυπωσιακό φιλμ μας χαρίζει το team της V.A. Photography, το Thessaly Lighths.

Για αυτό το Timelapse τα παιδιά της ομάδας χρειάστηκε να διανύσουν περισσότερα από 2.000 χιλιόμετρα ταξιδεύοντας σε Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Μετέωρα, Περτούλι, Μεσοχώρα σχεδόν για 10 μέρες που διήρκησαν τα γυρίσματα. Χρειάστηκε να μείνουμε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός για περισσότερες από 32 ώρες καθώς και 72 ώρες μοντάζ . Το Thessaly lights είναι η δεύτερη συνέχεια της σειράς Time lapse που ξεκινήσαμε το 2018 με το Trikala lights σε 4K UHD.

Το 2019 λοιπόν ξεκίνησε το ταξίδι για να πάρουμε τις εικόνες από όλες τις πόλεις στολισμένες σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε 8K UHD Το 8K UHD έχει διπλάσια οριζόντια και διπλάσια κατακόρυφα εικονοστοιχεία σε σχέση με το 4K UHD. Επίσης είναι τετραπλάσια της γραμμικής ανάλυσης 1080p. Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι κάτι εύθραυστο, όπως και εμείς άλλωστε. Φέτος ο χρόνος κυλάει αλλιώς. Αυτές είναι κάποιες εικόνες από ένα παρελθόν πολύ διαφορετικό σε σχέση με το παρόν που ζούμε.. και αν θα τις ξαναζήσουμε στο μέλλον ίσως είναι κάτι σχετικό.

V.A. PHOTOGRAPY https://www.instagram.com/v.a_photogr… https://www.facebook.com/VisualArtPho… Σκηνοθεσία:  -Social- The Instagram: https://www.instagram.com/fotis_passo… The Facebook: https://www.facebook.com/fotispassos/… Διευθυντής φωτογραφίας: Ευάγγελος Ανυφαντής -Social- The Instagram: https://www.instagram.com/vaggelis_ani/ The Facebook: https://www.facebook.com/vaggelisan88

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο