Αθλητισμός

Άνετη νίκη για τον Ασκληπιό

Εύκολο απόγευμα Σαββάτου για τις γυναίκες του Ασκληπιού που επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Τυρνάβου. Έτσι διατηρήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής .

 

Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους . Τα σετ : 25-13, 25-12, 25-18 ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ( Νίκος Γεροβαιος) Μουζακιαρη, Δυντσικου, Τζημα, Κόκκαλη Στ, Παπαγιάννη, Χαλιβιδου, Τσιλικα, Μποριτσι, Καναριδου, Τερζή, Πεχλιβανιδου, Κόκκαλη Αλ, Γούλα.

Τμήμα ενηλίκων Ασκληπιού

Το τμήμα ενηλίκων του Ασκληπιού πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του το Σάββατο 28/1 στο κέντρο ΑΡΒΑΛΙ παρουσία σχεδόν όλων των μελών του και του προέδρου του Ασκληπιού κ. Μπατσιλα . Αφού δωθηκαν οι καθιερωμένες ευχές , έκοψε την βασιλόπιτα και  τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο κ. Θανάσης Βραντζας . Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα ενηλίκων λειτουργει εδώ και 5 χρόνια και είναι μεικτό . Οι γυναίκες του τμήματος αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ενηλίκων της ΕΣΠΕΚΕΛ για 3η χρονιά. Υ.Γ Ευχαριστούμε τον κ. Μίλτο Καναβό ( ιδιοκτήτη του κέντρου ΑΡΒΑΛΙ ) για την προσφορά του στο σύλλογο του Ασκληπιού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης