Αθλητισμός

Έγραψε ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Πορτογαλία επιβλήθηκε με 3-2 της Γκάνας για τον όγδοο όμιλο του Μουντιάλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ σε πέντε Μουντιάλ.

 

Ο αγώνας είχε εντυπωσιακό ρυθμό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η Πορτογαλία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και έχει προβάδισμα πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 10′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ηγέτης της Πορτογαλίας έκανε την κεφαλιά από κοντά στο 13ο λεπτό, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Πορτογαλία κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά η Γκάνα αμυνόταν πολύ καλά. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος απειλούσε κυρίως με σέντρες.

Στο 31′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να είναι απειλητικοί.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Γκάνα απείλησε με σουτ του Κούντους. Στο 65′ η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 γράφοντας ιστορία. Ο 37χρονος άσος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημειώνει γκολ σε πέντε Μουντιάλ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης