Αθλητισμός

Έλαμψαν για μια ακόμη φορά οι Σπάρτακοι Δρομείς

Συνέχεια  στις επιτυχημένες εμφανίσεις για τους ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ιωαννίνων, σε μια γιορτή για το δρομικό κίνημα και τους αθλητές, με τις εικόνες της λίμνης Παμβώτιδας, τα ιστορικά σημεία της πόλης και τους παραδοσιακούς οικισμούς να συντροφεύουν την προσπάθεια του κάθε δρομέα στην εμπειρία του ημιμαραθωνίου δρόμου. Η διαδρομή του ημιμαραθώνιου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά διατηρητέα κτίρια, “αγκαλιάζει” το Κάστρο, τη μικρή αυτή καστροπολιτεία με τα πολλά μνημεία της οθωμανικής κυρίως περιόδου, περνάει κάτω από τα μεγάλα πλατάνια της παραλίμνιας περιοχής, με το Νησί της Παμβώτιδας να σας… κοιτά, και συνεχίζει, δίπλα πάντα στη λίμνη, σε έναν πεζόδρομο, μέσα στη φύση, με τους ήχους της πόλης να χάνονται σταδιακά.
Νικητής  ο Μπαρμπαγιάννης Θανάσης οποίος πέρασε την αψίδα του τερματισμού σε χρόνο 1:12.10 Στο βάθρο τον ακολούθησαν ο Βασίλης Τσόλης  1:18:12  και ο Αλέξανδρος Ράπτης 1:20:31.
Για τους  Σπάρτακους  Δρομείς  ανέβηκε βάθρο για μια ακόμη φορά ο  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ  με επίδοση  1:21:57  καθώς τερμάτισε:
1ος στην  Κατηγορία του & 4ος  στην Γενική !!!

Ο ΧΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με επίδοση 1:29:20  τερμάτισε 20ος  πραγματοποιώντας  πολύ καλή  εμφάνιση ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ!!

Ο ΧΟΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με επίδοση 1:34:07  τερμάτισε 47ος  πραγματοποιώντας  πολύ καλή  εμφάνιση πετυχαίνοντας  νέο ατομικό ρεκόρ!!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ με επίδοση  1:35:51  τερμάτισε 49ος  πέτυχε φετινό  ρεκόρ πραγματοποιώντας  πολύ καλή  εμφάνιση !!

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΤΣΙΑΣ με επίδοση 1:37:07 τερμάτισε: 55ος  πέτυχε φετινό  ρεκόρ πραγματοποιώντας  πολύ καλή  εμφάνιση !!

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΒΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  με επίδοση  1:37:38 τερμάτισε: 61ος  πραγματοποιώντας  εκπληκτική  εμφάνιση και ατομικό  ρεκόρ!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης