Αθλητισμός

Έτοιμος να περάσει το εμπόδιο της Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι είναι σύμπτωση που η ομάδα του καλείται να αντιμετωπίσει τον περσινό της αντίπαλο. Πιστεύει ότι η Άρσεναλ δεν είναι όπως πέρσι δηλαδή έχει βελτιωθεί κατά πολύ ανεξαρτήτως της εικόνας στην Premier League. Όπως και να έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι αφού η ομάδα του Πειραιά έφτασε έως τους «16» μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί στο διάβα της.

Ο Ολυμπιακός έχοντας ένα μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας στο πρωτάθλημα μπορεί με βάση τα λόγια του κ.Μαρτίνς  να διαχειρίζεται με ευκολία το θέμα της ξεκούρασης των παιχτών του τώρα πια.

Υπενθυμίζω ότι οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη του μηνός αντιμετωπίζουν τον Βόλο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα ενώ στις 4 Μαρτίου θα παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη για την ρεβάνς του κυπέλλου. Στις 7 του μήνα ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει άλλη μια νίκη με τη Λαμία στον Πειραιά.

 

Για την Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο λιμάνι την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στις 11-3-2021.Για όποιους έχουν αμφιβόλια η ρεβάνς θα διεξαχθεί κανονικά στο Λονδίνο στο στάδιο Emirates στις 18-3-2021.

Χριστοφόρος Ζαχαρίας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης