Αθλητισμός

Έτοιμο. Το πιο σύγχρονο ταρτάν της χώρας είναι στο Στάδιο των Τρικάλων

Έπειτα από πολλές περιπέτειες και σημαντικές καθυστερήσεις που προέκυψαν κυρίως λόγω της κακής κατάστασης-αναπάντεχα κακής-του παλιού ταρτάν ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνεται και παραδίδεται εντός των ημερών προς χρήση σε αθλητές και αθλήτριες.

 

Πρόκειται για το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων το οποίο χάρη στην επιμονή του αναδόχου εργολάβου Γιώργου Αναστασίου, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων, του αντιδημάρχου Έργων Γιώργου Καταβούτα και της αντιδημάρχου Αθλητισμού Έφης Λεβέντη, είναι πια έτοιμο και πραγματικά “προκαλεί” για νέα και μεγάλα ρεκόρ.

Με τρεις στρώσεις full pu υλικού δίνει εξαιρετική αίσθηση τους αθλητές, ενώ όπως οι φωτό του trikalavoice.gr μαρτυρούν και η διαγράμμισή του είναι υποδειγματική. Απομένουν κάποιες ελάχιστες λεπτομέρειες οι οποίες θα ρυθμιστούν μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες και ο στίβος του Σταδίου θα ανοίξει ξανά.  Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής μιλάνε για εξαιρετική δουλειά απ’ τον ανάδοχο Γιώργο Αναστασίου και αναγνωρίζουν τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε για το έργο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης