Αθλητισμός

Έχασε από τη Δόξα Δράμας ο ΑΟΤ

Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής ήταν η αναμέτρηση των Τρικάλων με την Δόξα Δράμας, όπου οι φιλοξενούμενοι τελικά πήραν και τη νίκη με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να γίνουν το αφεντικό της αναμέτρησης μόλις στο 20′. Τότε, ο Τσίπρας ανέτρεψε τον Σιώπη και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γουνδουλάκης, ο οποίος ευστόχησε κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 27′, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γκότοβου, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι με το ημίχρονο να λήγει με αυτό το 0-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Τρικάλων είχε την υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαιτέρως. Έτσι, το 0-1 δεν άλλαξε ποτέ με την Δόξα να υπερασπίζεται εύκολα αυτό το προβάδισμα που είχε από το 20′ και τελικά να πανηγυρίζει μια αρκετά σημαντική νίκη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γκόλιας, Πίντο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (63′ Ν’ Λουντούλου), Γροντής, Γιαννιτσάνης (68′ Μιλοσάβλιεβ), Τσίπρας (53′ Τσίπρας), Ζγκούρη.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος, Γουνδουλάκης (68′ Τζόκιτς), Βιτλής (74′ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Καπνίδης (84′ Ντιμιτρόφσκι).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης