Αθλητισμός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ της Γ.Ε.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αγαπητοί αθλητές, αθλήτριες και γονείς του συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις από Δευτέρα 17/05/2021.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα ως εξής: – Αγωνιστικό : Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-18:15 και Σάββατο 10.30-11.30 (εκτός Πέμπτης). – Προαγωνιστικό-τμήματα υποδομής: Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-17:00 και Σάββατο 10.30 (εκτός Πέμπτης).

Ακολουθούν οι οδηγίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα: 1. Κάθε Δευτέρα όλοι οι αθλητές/τριες του συλλόγου κατά την προσέλευση τους στην προπόνηση θα πρέπει να προσκομίζουν εβδομαδιαίως την «σχολική βεβαίωση» έπειτα από τα αντίστοιχα self test για Covid-19. 2. Για τα παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας. 3. Κατά την προσέλευση και παραλαβή των παιδιών οι γονείς και συνοδοί δεν θα πρέπει να συνωστίζονται. Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης. 4. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους. Σας περιμένουμε με χαρά να βρεθούμε στο αγαπημένο μας μέρος!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης