Αθλητισμός

Ανατροπή με… Φορτούνη, ο Ολυμπιακός!

Με την είσοδο του Καλαμπακιώτη άσσου στον αγώνα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή κόντρα στη Ριέκα και πήρε τη νίκη με 2-1.

Τα… είδαν όλα οι φίλοι του Ολυμπιακού στο “Καραϊσκάκης”. Ο Μπέσνικ Χάσι έστειλε αριστοτεχνικά την ομάδα του που έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ στο πρώτο μέρος, όμως ο Μπεν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και η αστοχία του παραλίγο να κοστίσει τη νίκη!

Οι Κροάτες ήταν εξαιρετικοί στην κόντρα και με τον Έμπερ να πέφτει πάνω στο… ψαρωμένο Κούτρη προηγήθηκαν στο 42ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, ξεπέρασε τον Ρομαό και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός… κόλλησε στο δεύτερο μέρος και ο καταιγισμός ευκαιριών του πρώτου μέρους, μεταμορφώθηκε σε νεύρα. Όλα αυτά μέχρι να μπει στο παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης. Στο πρώτο του… άγγιγμα έδωσε ασίστ στον Οφόε, ο οποίος με κεραυνό στο 66′ έκανε το 1-1.

Η Ριέκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 83′ λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζούτα και ο Ρομαό λυτρώθηκε για την… ντρίμπλα που έφαγε στο 41′ με νικητήριο γκολ στο 93ο λεπτό!

Συνοψίζοντας, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη, με περισσότερα γκολ, όμως υπάρχει ένα θέμα στις επιστροφές στην άμυνα που πρέπει να λύσει ο Μπέσνικ Χάσι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οφόε (Ανδρούτσος 79′), Καρσελά, Μάριν (Πάρντο 75′), Σεμπά (Φορτούνης 65′), Μπεν.

ΡΙΕΚΑ (Κεκ): Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Έμπερ (Μάρτινς 88′), Μίσιτς, Γκόργκον (Τσρνιτς 78′) και Γκαβράνοβιτς (Γιέλιτς 72′)

Σκόρερ: 0-1 (Έμπερ 42′), 1-1 (Οφόε 66′), 2-1 (Ρομαό 93′).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης