Αθλητισμός

Ανοιξη = Αθληση… στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης»

default

Ο καιρός αλλάζει, η άνοιξη – όσο κι αν η βροχή θέλει να έχει αντίθετη γνώμη – έφτασε, η άθληση είναι ώρα να μας κυριεύσει ξανά. Το Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης» του Δήμου Τρικκαίων είναι ανοικτό συνεχώς από το καλοκαίρι του 2022, όταν έγιναν όλες οι εργασίες ανακαίνισης, με δεδομένο ότι λειτουργεί και το ΕΝΕΕΓΥΛ στον διπλανό χώρο.

 

Ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει δωρεάν άθληση για όλους και όλες σε μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο (5Χ5 και 8Χ8), αλλά και ευκαιρία για απλή βάδιση ή ελαφρύ τροχάδην στην περίμετρο.
Ο χώρος είναι ασφαλής, φωτισμένος, προφυλαγμένος και μέχρι τις 10 το βράδυ – παρουσία φύλακα – οι πολίτες μπορούν να αθληθούν στους αναμορφωμένους χώρους.
Κι όσο για τις ώρες και το ποιος θα προλάβει τα γήπεδα; Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη φροντίσει με την εφαρμογή «Πρώτο Trappaizei» να «κλείνει» ώρα χρήσης κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα γήπεδα. Αυτή η εφαρμογή ισχύει από το 2021 στους άλλους δημοτικούς αθλητικούς χώρους και πάρκα (ΔΑΚ Μπάρας, Αθλητικό Κέντρο Πυργετού, Πάρκο Αη Γιώργη, Δημοτικό Στάδιο. Αθλητικό Πάρκο Ριζώματος) και διευκολύνει κάθε πολίτη, να γνωρίζει πότε είναι ελεύθερος ο κάθε χώρος και να προγραμματίζει την άθληση.
Είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://trikalacity.gr/proto-trappaizei/ και συμπληρώνεται με απλά βήματα από κάθε ενδιαφερόμενο/η … και ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΣΗ!

default
default
default
default

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης