Αθλητισμός

Αποτελέσματα του ΓΑΣ ΖΕΥΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16

Εννέα υπέροχοι νέοι αθλητές του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου κατηγορίας Κ16, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα της εξαιρετικής εμφάνισης και των εννέα αθλητών του συλλόγου ήταν η κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων, και το πλασάρισμα έως την έκτη θέση όλων των υπολοίπων αθλητών. Πέραν όμως αυτού οι εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν οι αθλητές. έδωσαν και ιδιαίτερη χαρά στους γονείς και τους φίλους τους, αλλά ιδιαίτερα στους προπονητές τους Λουκά και Δημήτρη Κοντονάσιο. Αναλυτικά οι αθλητές πέτυχαν:

-Η Μπρουζούκη Ζένια στα 200 μέτρα με εμπόδια ήταν εξαιρετική και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 29΄΄68, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση που της χάρισε το αργυρό μετάλλιο.

-Η Φιλίππου Έλενα στην σφυροβολία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 45,09 μέτρα, και έδειξε ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο των μεγάλων Τρικαλινών ριπτών.

-Η Τραγανίτη Βασιλεία επίσης στην σφυροβολία, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ 44,72 μέτρα, και έδειξε ότι η συνέχεια θα είναι θετική.

-Ο Ζανίκας Μανώλης στον ακοντισμό ξεπέρασε τον εαυτό του και με νέο ατομικό ρεκόρ  42,87 μέτρων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

-Ο Μπίζιος Χρήστος στην σφυροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 45,21 μέτρα, κατέλαβε την τέταρτη θέση, και ακολουθεί τα χνάρια του  Πανελληνιονίκη πατέρα του Γιάννη.

-Η σκυταλοδρομία 4χ80 μέτρα αποτελούμενη από τις αθλήτριες Χατζή Ραφαέλα, Κελεπούρη Μάρα, Χατζή Θεοδώρα και Μπρουζούκη  Ζένια με εξαιρετικό χρόνο 41΄΄78 κατέλαβε την τέταρτη θέση, χάνοντας το μετάλλιο για δύο δέκατα του δευτερολέπτου.

-Η Χατζή Ραφαηλία στο δρόμο των 150 μέτρων βελτίωσε το ρεκόρ της με επίδοση 20΄΄45 κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμά της.

-Η Πρασσά Ναταλία στην σφυροβολία με επίδοση 34,14 κοντά στην ατομική της επίδοση, κατέλαβε την έκτη θέση στο αγώνισμά της.

Το ερχόμενο Σάββατο διεξάγεται στην Λάρισα το Περιφερειακό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών- Γυναικών που αποτελεί και πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα 9-10 Αυγούστου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης