Αθλητισμός

Αστέρας Τρικάλων: Διπλή αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο

Διπλή εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση για τον Αστέρα Τρικάλων αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική υποδέχεται τον Ήφαιστο Πάτρας ( Κλειστό Μπάρας, ώρα 15.30′), ενώ την Κυριακή το πρωί αγωνίζεται εναντίον των Αετών Κρήτης (Κλειστό Μπάρας, ώρα 12.00′)  στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του νότιου όμιλου της Α2 εθνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

   Ο αγώνας του Σαββάτου αναμένεται πολύ δύσκολος για την Τρικαλινή ομάδα, καθώς οι Αχαιοί νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική  τον πρωτοπόρο ΠΑΣΚΑ και διεκδικούν κι αυτοί την άνοδο στην Α1. Οι παίκτες του Αστέρα θα καταβάλλουν, όπως πάντα, κάθε προσπάθεια στο παρκέ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
            Ο αγώνας της Κυριακής με τους Χανιώτες είναι κρίσιμος για την κατάκτηση της 3ης θέση του ομίλου, που διεκδικούν και οι δύο ομάδες, οι οποίες, με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, δείχνουν ισοδύναμες.  Αναμένεται ντέρμπι λοιπον την Κυριακή, με τον Αστέρα να παλεύει μέχρι τέλους για τη νίκη.
             Πάντως και στους δύο αγώνες  ο Αστέρας θα χρειαστεί τη στήριξη των Τρικαλινών φιλάθλων, οι οποίοι δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να δούν την ομάδα  εντός έδρας καθώς οι τελευταίοι δύο αγώνες της Τρικαλινής ομάδας θα είναι εκτός έδρας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης