Αθλητισμός

Αστέρας Τρικάλων – Ηρόδικος Κομοτηνής : 28-73 (20-26)

Βαριά ήττα υπέστη ο Αστέρας Τρικάλων το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας από τον πρωτοπόρο του βόρειου όμιλου της Α2  Ηρόδικο Κομοτηνής με σκορ 28-73.

 

           Ήταν η πρώτη ήττα του Αστέρα στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκε με αδύνατη αρχική πεντάδα, αφού απουσίαζαν από τη βασικό σχήμα ο  Β.Ορέστης λόγω ασθένειας και ο Δ. Ζησόπουλος που λόγω classification ήταν στον πάγκο για αλλαγή μόνο στον Γ. Χατζή.   Έτσι αναγκαστικά έπαιξαν όλο τον αγώνα  στη θέση τους οι αναπληρωματικοί Κ. Μανώλης και Ν. Λεοντάρης, οι οποίοι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, από ένα σημείο και μετά  στο β΄ημίχρονο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τους Γ. Χατζή και Π. Φιλίππου να φτάσουν σε εύκολες τελικές προσπάθειες.

          Το πρώτο ημίχρονο πήγε σχετικά καλά για τον Αστέρα, που παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, με καλή άμυνα κράτησε χαμηλά το σκορ (20-26).  Στο β΄ημίχρονο οι ομάδα του Ηρόδικου πίεσε ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη και τις βιαστικές και άστοχες τελικές προσπάθειες των παικτών του Αστέρα.

         Το ευρύ σκορ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, οι οποίοι, παρότι είχαν εξασφαλίσει διαφορά νίκης από το τρίτο 10λεπτο (24-46) συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, γεγονός που δημιούργησε έναν επί πλέον εκνευρισμό στους γηπεδούχους, που έχοντας άλλη αθλητική κουλτούρα, δεν εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές σε αντίστοιχες  περιστάσεις.

       ΄Ηταν ένας αγώνας που γρήγορα θα ξεχαστεί, επειδή δεν εκφράζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των  δύο ομάδων, αφού ο Αστέρας αγωνίστηκε  με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες στον πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος.    ‘Ολοι πλέον στο Αστέρα έχουν το νού τους στον  εκτός έδρας αγώνα  με τους συνδιεκδικητές της δεύτερης θέσης Αργοναύτες Βόλου, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.    

Σκορ ανά 10λεπτο : 7 – 14, 20 – 26, 24 – 46 και 28 -73

 

 

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ. Φιλίππου) :  Χατζής 9,  Π. Φιλίππου 11, Μανώλης 4,

                                                                      Λεοντάρης 2, Καλαίτζίδης και Ζησόπουλος 2

ΗΡΟΔΙΚΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Β. Γιώρας):  Γκατζί 15, Σαπρανίδης 2, Κ. Λεχούδης 26,

                                                                  Μιμίκος 18, Γ. Παπαδόπουλος 12(1) και Αβραμίδης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης