Αθλητισμός

Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας – Αθλητικών Κακώσεων: Διεύρυνση υπηρεσιών

Νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες είναι πλέον διαθέσιμες από την Β’ Ορθοπαιδική Κλινική Αθλητικών Κακώσεων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Νέο ειδικό ιατρείο Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής, το οποίο εξειδικεύεται στις παθήσεις του ποδιού, ξεκινάει τη λειτουργία του σε συνεργασία με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Δρ. Νικόλαο Γκουγκουλιά. Ο κ. Γκουγκουλιάς είναι πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ποδιού και Πoδοκνημικής (EFAS, European Foot Ankle Society). Έχει εξειδικευθεί (fellowship) στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εργάστηκε επί 10ετία ως Διευθυντής (Consultant), και εξακολουθεί να εργάζεται ως επισκέπτης ορθοπαιδικός χειρουργός.

Στο Ιατρείο Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας αντιμετωπίζονται χρόνιες παθήσεις του ποδιού, καθώς και τραυματισμοί συνδέσμων, τενόντων και κατάγματα. Υπάρχει εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων παραμορφώσεων (βλαισοπλατυποδία, κοιλοποδία, ραιβοποδία, ιπποποδία, μετατραυματικές παραμορφώσεις ή προερχόμενες από νευρομυικές παθήσεις) και εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης, όπως η αρθροσκοπική χειρουργική, όπου υπάρχει επιστημονική ένδειξη και τεκμηρίωση.

Πλέον στην Θεσσαλία μπορεί ο ασθενής με πρόβλημα στο πόδι και την ποδοκνημική, να λάβει μια έγκυρη γνώμη σε ότι αφορά τη διάγνωση και σύγχρονη αντιμετώπιση – θεραπεία, χειρουργική ή μη χειρουργική. Το ειδικό ιατρείο λειτουργεί κάθε Τρίτη απόγευμα και ώρες 5:00μ.μ. – 9:00μ.μ. Για έκτακτα περιστατικά και ραντεβού επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στον αριθμό 2410 996000.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, η μεγαλύτερη ιδιωτική Κλινική στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα,  αναπτύσσει τις υπηρεσίες του με σκοπό να παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα υγείας. Στόχος μας, η εξειδικευμένη φροντίδα, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με τον ασθενή.

 

https://bit.ly/sportsinjuries-iasothess

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης