Αθλητισμός

Δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δράση στην ακαδημία του Πύργου

Προτεραιότητα για τους υπεύθυνους της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου είναι ο σωστός προγραμματισμός κάθε ηλικιακού γκρουπ τόσο στην προπόνηση όσο και στην διεξαγωγή αγώνων (επίσημων ή φιλικών) που είναι απαραίτητοι για το «κτίσιμο» ενός ποδοσφαιριστή.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Οι αγωνιστικές ομάδες του ΑΟ Πύργου συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων. Αναλυτικά…

Οι ομάδες των γεννηθέντων από 2010-11, 20-12-13 και 2014-15 αγωνίστηκαν σε φιλικά ματς. Η Κ16 έπαιξε ένα πολύ δυνατό φιλικό με τον Αχιλλέα Μπάρας που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΤ ενώ στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομών, η Κ14 αντιμετώπισε τον ΑΟ Τρίκαλα, το ένα γκρουπ των junior (2008) αναμετρήθηκε με την ΑΕΚ Σαραγίων ενώ το άλλο γκρουπ (2009) έπαιξε κόντρα στην Πηγή.

Φυσικά… όπως και σε κάθε ματς της Α’ ερασιτεχνικής, έτσι και το Σάββατο στους Ταξιάρχες, χρησιμοποιήθηκαν στην 1η ομάδα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα των ακαδημιών του Πύργου.

Οι άνθρωποι της ακαδημίας κρατούν από όλη αυτή την δραστηριότητα το χαμόγελο και την ικανοποίηση των μικρών παιδιών που δεν σταματούν να μπαίνουν με όρεξη στο γήπεδο είτε για προπονήσεις είτε για ματς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης