Αθλητισμός

Διακρίσεις για αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ

Την καλύτερη εμφάνισή τους έκαναν οι ρίπτες του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Ανδρών – Γυναικών στην Πάτρα .

Η εμφάνισή τους συνοδεύτηκε από πληθώρα ατομικών ρεκόρ , από την κατάκτηση τριών μεταλλίων , και ένα όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο αγώνισμα της σφυροβολίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

–          Ο ΜΕΝΓΚΛΕΜΕΗ ΙΒΑΝ στην σφυροβολία πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 68,78 μέτρα και επιβεβαίωσε την παρουσία του στους Ευρωπαϊκούς αγώνες στίβου που θα διεξαχθούν στο Μπίγκοζ της Πολωνίας στα μέσα Ιουλίου.

–          Η ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ στον ακοντισμό επανήλθε δυναμικά  με πολύ μεγάλο ρεκόρ 51,94 μέτρα , που αποτελεί και Πανθεσσαλικό ρεκόρ , κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ για λίγο έχασε το όριο να συμμετάσχει και αυτή στους Ευρωπαϊκούς αγώνες (όριο 52,50).

–          Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  στην σφυροβολία  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με εξαιρετική επίδοση 59.54 μέτρα, πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ (59,62 μέτρα).

–          Η ΑΡΓΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ επίσης στην σφυροβολία  πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 49,31 μέτρα και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

–          Ο ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στον ακοντισμό παρά την ελλιπή προετοιμασία του , πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας επίδοση 65,14 μέτρα , και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

–          Η ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  στον ακοντισμό κατέλαβε την όγδοη θέση με 45,67 μέτρα ,στον τελικό του αγωνίσματος.

–          Ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στην σφαιροβολία πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 15,18 μέτρα , και για λίγα εκατοστά δεν συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος.

–          Ο ΣΑΝΤΗΣ ΧΑΡΗΣ επίσης στην σφαιροβολία πέτυχε επίδοση 13,63 μέτρα, και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον τελικό του αγωνίσματος.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των αθλητών του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ , θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που ο σύλλογος  θα συμμετάσχει με δεκαμελή ομάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης