Αθλητισμός

Διακρίσεις για αθλητές του ΣΟΑΤ στο Βέλγιο

Σπουδαίες διακρισεις των αθλητών του ΣΟΑΤ στο Διεθνες τουρνουά του Βελγίου με την επωνυμία  “INDOOR BRUSSELS 2022” που έγινε στις Βρυξέλλες στις 3-4 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα ο Σύλλογος κατάφερε να αποκομίσει 3 Χρυσα,1 Ασημένιο και 2 5ες θέσεις.

 

Αναλυτικα:
Η Μαρία Τζελη συνεχίζοντας την καταπληκτική της πορεία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο τόσο στις Γυναίκες όσο και εύκολα στις Νεανιδες. Μάλιστα στις Γυναίκες κέρδισε την εμπειρη Γαλλίδα πρωταθλήτρια με πλούσιο παλμαρε
Ο Αλέξανδρος Ρουτσι στους Εφηβουςκέρδισε επίσης το Χρυσό με πολύ ωραία απόδοση αν και πρωτοεμφανιζομενος σε διεθνες αγώνες επιδεικνυοντας μεγάλο ψυχικό σθένος.
Η Κλεονικη Γουλα στις Νεανιδες ηττήθηκε στον Τελικό στις λεπτομέρειες σε μεγαλύτερη κατηγορία βάρους αλλά με δυνατή απόδοση.
Ο Βαγγέλης Καραμητρος και ο Σολων Μανασης δεν μπήκαν στα Μετάλλια οριακά αλλά δείχνοντας βελτιώσεις και αποκομιζοντας μεγάλες εμπειρίες
Για μια ακόμη φορά πιστοποίησαν την κλάση τους και σε ένα διεθνές τουρνουά, δικαιώνοντας άπαντες στον Τρικαλινό σύλλογο,κάνοντας ολους μας περήφανους.Μάλιστα η Μαρία Τζελη ανακηρύχθηκε ως ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ αφού ήταν σε ολη την διοργάνωση εντυπωσιακή.
Η σωστή και μεθοδικη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποδίδει καρπούς με ορατά αποτελέσματα και αποτελούν προάγγελο για πολύ σπουδαίες πορείες και επιδόσεις.
Πλήρη ικανοποίηση για τον υπεύθυνο του προπονητικού τιμ του ΣΟΑΤ Νίκο Παιταριδη όχι μόνο από τα μετάλλια αλλά περισσότερο για το επίπεδο που έδειξαν οι αθλητές.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους,τις οικογένειές τους για την στήριξη τους στους αθλητές και τους εύχεται σπουδαίες αθλητικές και μαθητικές επιδόσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης