Αθλητισμός

Διακρίσεις και ρεκόρ για τους Σπάρτακους Δρομείς στον 3ο Πλαστήριο Δρόμο στην Καρδίτσα

Μια μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος αποτέλεσε ο 3ος Πλαστήριος Δρόμος στην Καρδίτσα, ο οποίος φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών και διευρύνοντας τους ορίζοντές του Πανελλαδικά.
Περί τους 1.500 αθλούμενους και αθλούμενες, 400 εξ’αυτών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και όλων των ηλικιών πήραν μέρος σε μία διοργάνωση η οποία φέτος…έσβησε το 3ο της κεράκι και αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, όπως «μαρτυρούν», οι εντυπωσιακές επιδόσεις, οι συμμετοχές και το μήνυμα που εστάλη για την χαρά της άθλησης, χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας και χωρίς αντίτιμο Δείχνοντας έτσι πως υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από τη γνωστή συνταγή της οικονομικής αφαίμαξης  αυτών που επιθυμούν να ικανοποιήσουν μια ανάγκη η οποία είναι αντικειμενική, αυτή της άθλησης και της συμμετοχής σε αγώνες χωρίς αντίτιμο αποδεικνύοντας ότι ο λαϊκός μαζικός αθλητισμός έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας».

Πρώτα δόθηκε η εκκίνηση στα 1000μ λίγο μετά τις 9:00, όπου έτρεξαν μαθητές έως 12 ετών από την οδό Καραϊσκάκη, στο ύψος περίπου του σούπερ μάρκετ Μασούτης μέχρι την Κεντρική Πλατεία, μπροστά στο συντριβάνι. (Καραϊσκάκη – Υψηλάντου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Κεντρική Πλατεία)

Η εκκίνηση των 5χλμ δόθηκε πριν τη διασταύρωση προς Κρύα Βρύση – Ξυνονέρι- Άγιο Γεώργιο στις 10:00 (Αντιγόνου – Καραϊσκάκη – Υψηλάντου – Ηρώων Πολυτεχνείου – Κεντρική Πλατεία), με τη μαζικότερη συμμετοχή: Νικητής  ο Στυλ. Φιλαι του Ολυμπιακού Πειραιώς με χρόνο 16:06  ακολούθησαν ο Χρ.Παλούκης του Ευρύπυλου Παλαμά με χρόνο 17:07   και ο Τρικαλινός Κώστας Κακαράντζας με χρόνο 17:38
Για τους  Σπάρτακους  Δρομείς  είχαμε για ακόμη μια φορά διακρίσεις με 4 βάθρα και καλά πλασαρίσματα
Ο ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ανέβηκε βάθρο : 1ος  στην κατηγορία του με επίδοση 24:11 !!
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΤΣΙΑΣ επίσης ανέβηκε βάθρο : 3ος  στην κατηγορία του με επίδοση 19:56 & 8ος  στην Γενική!!
Ευχάριστη έκπληξη στις γυναίκες η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΟΥ η οποία ανέβηκε και αυτή βάθρο καθώς τερμάτισε: 3η   στην κατηγορία της   με επίδοση 27:17!!
Ο γνωστός δρομέας ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΚΩΣΤΑΣ αν και βουνίσιος με επίδοση 21:51 τερμάτισε 20ος  πραγματοποιώντας  φετινό  ρεκόρ !!!
Ο ΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ με επίδοση  29:14  πραγματοποίησε   καλή  εμφάνιση !!

Τέλος, η εκκίνηση των 10χλμ έγινε στις 10.30 π.μ. από το ύψος των διυλιστηρίων, μετά τη Μητρόπολη προς Εργοτάξιο (μικρή λίμνη). Νικητής  ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Αργ. DRCLUB  με χρόνο 34:28  ακολούθησαν ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ 35:06   και ο ΘΑΝΟΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ 36:32
Για τους  Σπάρτακους  Δρομείς  βάθρο  ακόμη μια φορά για τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΕΡΑΓΟΡΗ  με επίδοση  37:40 τερμάτισε: 2ος στην  Κατηγορία του & 6ος  στην Γενική !!!
Ο ΧΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με επίδοση 39:49  τερμάτισε 10ος  και 5ος στην  Κατηγορία του πετυχαίνοντας  νέο ατομικό ρεκόρ !!
Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΒΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  με επίδοση  44:34 τερμάτισε 4ος στην  Κατηγορία του πετυχαίνοντας  νέο ατομικό ρεκόρ !!

Την αποστολή έκλεισε ο θρυλικός ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΣ με 01:00:48 !!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης