Αθλητισμός

Διπλό ο ΑΟΤ μέσα στα Χανιά. Κέρδισε 1-2

Σπουδαία νίκη με παλικαρίσια εμφάνιση πέτυχε η ομάδα στα Χανιά κερδίζοντας τον ΑΟΧ με 1-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Και μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν στο 41΄με πέναλτι του Διαμαντόπουλου ωστόσο οι ποδοσφαριστές του Αποστόλη Χαραλαμπίδη δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 82′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Παπαγεωργίου, ο Σουλιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 84′ έπειτα από αντεπίθεση, ο Αλμπάνης με πλασέ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή και χάρισε στην ομάδα μας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που την ανεβάζει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Χανιά: (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (88′ Βρεττός), Παναγιωτούδης, Κάρλος (64′ Μασένα), Σουντουρά (54′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης (88′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος.
ΑΟ Τρίκαλα: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Κεχαγιάς (71′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας (60′ Αλμπάνης), Πέλκας (79′ Ντιαλόσι), Φασίδης (46′ Ευθυμίου), Σταματής (79′ Σιλβάνο).
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης