Αθλητισμός

Δυνατά παιχνίδια σε Ρουμανία και Τσεχία

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν αναμετρήσεις με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε. Ξεχωρίσαμε δυο ματς από Τσεχία και Ρουμανία, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το pame stoixima. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Με το Over στο «Municipal»

Με την αναμέτρηση Σέπσι – Στεάουα Βουκουρεστίου ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας, όπου θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05. Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) από τη Βολουντάρι απέσπασε στην πρεμιέρα η Σέπσι, που παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο. Δίνει σήμερα το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα φυσικά σε μια ανώτερη αντίπαλο, από την οποία έχει ηττηθεί στα 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα 19 τελευταία παιχνίδια της (επίσημα, φιλικά) και ψάχνει σήμερα αντίδραση. Από την άλλη η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της, καθώς έχει κάνει το 3/3 στα φετινά της ματς σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκίνησε με νίκη κόντρα στη Χέρμανσταντ (4-3) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ενώ έκανε το 2/2 κόντρα στη Μιλσάμι (2-0, 1-2). Σίγουρα όμως αμυντικά αντιμετωπίζει πρόβλημα, δέχεται εύκολα γκολ, περιμένουμε πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς, τη στιγμή φυσικά που θα παραταχθεί σήμερα με αρκετές απουσίες.

Με τα γκολ στο ντέρμπι

Με το ντέρμπι της Σιλεσίας ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος, με την Καρβίνα να υποδέχεται την Μπάνικ Οστράβα, σε ένα ματς που θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.80. Η Καρβίνα έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε μεταξύ τους επίσημα παιχνίδια εντός έδρας (1-2-2), ελπίζει πως θα καταφέρει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της. Ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Μλάντα με 1-0 στην πρεμιέρα. Πέρσι απογοήτευσε έντονα με την εικόνα της, ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία μέσω των μπαράζ. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και η Μπάνικ, που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τη Λίμπερετς. Θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα, αδίκησε τον εαυτό της και αναζητά σήμερα τους πρώτους της βαθμούς. Τερμάτισε στην 5η θέση, ελπίζει πως φέτος θα καταφέρει κάτι περισσότερο, με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου να είναι ο Νο1 στόχος της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης