Αθλητισμός

Εκτός κυπέλλου ο ΑΟΤ μετά την ήττα από Διγενή

Ο ΑΟ Τρίκαλα γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Διγενή Νεοχωρίου για την δ’ φάση του ερασιτεχνικού κυπέλλου και αποχαιρέτησε τον θεσμό.

 

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης προσπάθησε να μοιράσει το χρόνο στους παίκτες του, αφού ακολουθεί το Σάββατο 11/3  το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΟ Υπάτου.
Όσο αφορά τον αγώνα, ο Διγενής στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και με ένα εξαιρετικό γκολ πήρε τη νίκη-πρόκριση.
Μελανό σημείο στο παιχνίδι ο τραυματισμός του Μπραντίτσα, που στον ΑΟΤ ελπίζουν να μην είναι σοβαρός, αφού το ρόστερ είναι περιορισμένο.

Το φιλμ του αγώνα

Τα Τρίκαλα πλησίασαν με αξιώσεις για πρώτη φορά στην εστία του Διγενή στο 19’ όταν κεφαλιά του Λουκά από καλή θέση άουτ έφυγε άουτ.
Στο 26’ όμως ο Διγενής ήταν αυτός που πλησίασε πιο κοντά στο γκολ όταν σουτ του Βασιλείου απέναντι από τον Λέτσο εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων.
Στο 42΄ σουτ του Κουρκουλιώτη έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 68’ κεφαλιά του Αλεξίου άουτ ο οποίος απείλησε και στο 89’ με πλασέ στην περιοχή που αποκρούστηκε από αμυντικό, ενώ στο 90’ απευθείας χτύπημα φάουλ του Ριζογιάννη εξουδετερώθηκε από τον Κουτσόπουλο.
Στις καθυστερήσεις ο Κουτσόπουλος κράτησε την πρόκριση αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Αλεξίου!
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Μανασή, Κ. Λεωνίδα. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κωστόπουλο, Βαταμίδη, Καρανίκα, Αγκαράι, Αλεξίου των Τρικάλων και Κουρκουλιώτη, Σταμέκο του Διγενή.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Αγκαράι, Αλεξίου, Βαταμίδης (84’ Τζιώρας), Καρανίκας (46’ Σανδραβέλης), Κουτσιανικούλης (78’ Ψύρρας), Κωστόπουλος (46’ Κουσκουνάς), Λουκάς, Μπραντίτσας (46’ Κρητικός), Ριζογιάννης, Γιοκέ.
Διγενής Νεοχωρίου (Τάσος Μπεριτζάς): Κουτσόπουλος, Κωταρέλος, Σταμέκος, Αυγέρης (56’ Καλτσάς), Τσιούφης, Τσιγαρίδας, Κουρκουλιώτης (72’ Δραγατσίκης), Λίτσιος (97’ Μαλάκος), Βασιλείου (97’ Πιρέ), Μάγγος, Παναγιώτου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης