Αθλητισμός

Επίσημη πρώτη για τα Trikala Basket (φώτο)

Μετά την πρώτη συγκέντρωση της Τετάρτης, τα Trikala Basket πραγματοποίησαν την επίσημη πρώτη τους παρουσία αρκετών επισήμων και φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικού Κλειστού.

 

Πριν την προπόνηση… οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του παρκέ. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Κώστας Σκρέτας ο οποίος ευχαρίστησε τον συνοδοιπόρο του κ. Δημητρη Παπαγεωργίου ο οποίος απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του  τον Αχιλλέα Παπαναστασίου, και Παναγιώτη Γελαδαρη, φυσικα  το προπονητικό σταφ της ομάδας και τους αθλητές. Ευχαρίστησε τόσο την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και τον Δήμο Τρικκαίων για την συνεργασία ενώ είπε πως η ένωση του Αιόλου και των Ικάρων πέτυχε απόλυτα, ότι είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί επάξια τα Τρίκαλα σε μεγάλη κατηγορία μπάσκετ σχεδόν σε όλη την Ελλάδα ενώ στο τέλος μίλησε για το διαφορετικό ηλικιακό προφίλ που έχει δημιουργήσει φέτος η ομάδα με τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. “Το μπάσκετ είναι για τους νέους και οι νέοι για το μπάσκετ” τόνισε κλείνοντας.
Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας, οι αντιδήμαρχοι Έφη Λεβέντη και Μιχάλης Λάππας, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος δημ, σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας, ο φαρμακοποιός και υποψήφιος δημ. Σύμβουλος Βασίλης Τσιούτσιας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στέλλα Κουλιοπούλου καθώς και ο ένας εκ των βασικών χορηγών της ομάδας Γεώργιος Γκέκας, ιδιοκτήτης της “Τεχνικής Εταιρίας Γκέκας”.
Με αρκετή διάθεση για δουλειά οι παίκτες στη συνέχεια ακολούθησαν τις οδηγίες του Χάρη Φόρου παίρνοντας τα πρώτα μηνύματα που θέλει να τους περάσει ο τρικαλινός τεχνικός.
Οι προπονήσεις φυσικά θα είναι καθημερινές και σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης