Αθλητισμός

Επιστροφή στα γήπεδα των Τρικάλων

Μετά από 6 μήνες επιστροφή ξανά στα γήπεδα. Μετά την τελευταία απόφαση για το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και το άνοιγμα των προπονήσεων για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (αυτά που δίνουν μοριοδότηση για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) επιστρέφει και ο Ασκληπιός στις προπονήσεις με τα τμήματα Κορασίδων – Νεανίδων.

Μετά από χτεσινή 13/5 συνάντηση των υπευθύνων της ομάδας με την Αρμόδια Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κυρία Λεβέντη, δόθηκε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των παραπάνω τμημάτων από την Δευτέρα 17/5.

Έτσι απ΄την Δευτέρα επιστρέφουμε πάλι στα γήπεδα, εφαρμόζοντας όλα όσα προβλέπονται από τα Υγειονομικά πρωτόκολλα και της κάθε φορά ΚΥΑ για να μείνουμε ασφαλείς.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα στις 17/5 στις 19:00 στο Κλειστό της Κατσιμίδου για την έναρξη των προπονήσεων.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με αρνητικό τεστ covid στην αρχή της εβδομάδας.

1. Για τους συνοδούς

2. Για την είσοδο των αθλητριών θα προσκομίζεται το self test που χρησιμοποιείται για την είσοδό τους στο Σχολείο.

3. Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα υποχρεούνται όλοι σε rapid test.

Απ το επόμενο Σάββατο  22/5 θα ξεκινήσουν και οι Ακαδημίες της ομάδας για τις οποίες θα βγει νεότερη ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες του ανοίγματος.

Καλή έναρξη και ας προσπαθήσουμε όλοι μας, αθλήτριες, προπονητές, γονείς, Διοίκηση να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και όλους τους δικούς μας ανθρώπους

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης