Αθλητισμός

Ερμής Σχηματαρίου – Ίκαροι Τρικάλων 84-74

Μέσα στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό του Σχηματαρίου, οι Ίκαροι Τρικάλων γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής κατηγορίας από τον Ερμή με 84-74.Οι παίκτες του Γρηγόρη Γιασσάρη παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο αλλά στο 4ο δεκάλεπτο πλήρωσαν κάποια επιπόλαια λάθη και κάποια φάλτσο σφυρίγματα της διαιτησίας με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ και να ηττηθούν.

 

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό… Ένα πραγματικό ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκειά του ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.Για λογαριασμό των Ικάρων οι Κατσαρές και Τριανταφύλλου έσφιξαν τα δόντια για να αγωνιστούν καθώς είχαν ενοχλήσεις όλη την εβδομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 37-39, 56-57, 84-74
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Κυριακόπουλος 5 (1), Ανδρέου, Δουρούκης 3 (1), Ζαρμακούπης 22, Χατζηγιαννάκης 4 (1), Μπόρσης, Καλημέρης 11, Μπακέας 3 (1), Χάλιος, Καρακωνσταντάκης 5 (1), Μπότσης, Δημητριάδης 31 (2).
ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γιασσάρης): Τσιαβές 4, Κοϊτσάνος, Αμβράζης 4, Παπαχρήστος 28 (3), Κατσαρές 7 (1), Τσάκαλος, Παρδακάς, Μπουργανός 11 (1),Τριανταφύλλου 14,Σπυράκος 6.
“Οι Ίκαροι Τρικάλων θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στην διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου για την άψογη φιλοξενία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης