Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2021: Η επίσκοπηση της δεύτερης ημέρας [pics&vid]

ΤΟΡΟΥΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Το πρόσωπο της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου είναι αναμφίβολα ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ παράλληλα σημείωσε και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Εξαιρετική επίδοση σημείωσε στα προκριματικά των 400 μέτρων έκανε η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία στον πρώτο γύρο έκανε ατομικό ρεκόρ, ενώ στα ημιτελικά δεν μπόρεσε να είχε την ίδια απόδοση.

Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Ιωάννα Ζάκκα, η οποία στον προκριματικό του ύψους έκανε επίδοση 1μ.87. Φετινό ρεκόρ έκανε η Αναστασία Μαρινάκου στα 1500μ., χωρίς ωστόσο να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Εξαιρετικός ήταν στον προκριματικό του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό με την έκτη καλύτερη επίδοση, ενώ εκτός έμεινε ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Τέλος η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα και έμεινε εκτός τελικού των 800μ.

Χαμός έγινε στα 1500μ. των ανδρών, όπου ο Μάρτσιν Λεβαντόφσκι πήρε τον τίτλο, μετά από ακύρωση του Τζέικομπ Ινγκεμπρίγκτσεν. Η Ναφί Τιάμ Επέστρεψε στην κορυφή, με το Βέλγιο να κάνει μαγικό «1-2» στο πένταθλο. Τέλος η μεγαλύτερη μη αγωνιστική είδηση ήρθε από τον Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος έμεινε εκτός του άλματος επό κοντώ.

Δείτε εδώ την επισκόπηση

sports3.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης