Αθλητισμός

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων

Ευκολότερα του αναμενομένου ο Αστέρας Τρικάλων πέτυχε την πρώτη του, επικρατώντας της νεοσύστατης ομάδας IBC Ιωάννινα με σκορ 50-28 (ημίχρονο 28-15), στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα τπυ Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας.

Το έργο των παικτών του Γ. Χατζή έγινε εύκολότερο με τη συμμετοχή του Π. Φιλιππου, ο οποίος βρέθηκε στο παρκέ της Μπάρας και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του(16 πόντοι με 2 τρίποντα). Ο Π. Φιλίππου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, αφού αυτή τη βδομάδα θα συμμετέχει στο camp της Εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι. και πριν την επιστροφή του στην Κρήτη, σκοπεύει να παίξει στο Κλειστό της Καλαμίτσας.
Ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερης  ανάλυσης, αφού εκτός από την απειρία τους, οι Γιαννιώτες ήρθαν στα Τρίκαλα με 2 λιγώτερους παίκτες λόγω ασθενείας. Είχαν όμως τον Θεοφύλακτο, που σκόραρε (20 πόντοι με 2 τρίποντα), όμως ήταν απελπιστικά μόνος στον αγώνα..  Έτσι ο  Γ.Χατζής δοκίμασε σχήματα και έδοσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς.  Ενθαρρυντική η πρώτη εμφάνιση του Ζησόπουλου, ενώ βελτιωμένος εμφανιστηκε και ο Λεοντάρης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Αστέρα το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου  στο Κλειστό της Καλαμίτσας.

Σκορ ανά δεκάλεπτο: 18-0, 28-15, 44-26 και 50-28
ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ.Χατζής): Χατζής 4, Καλαϊτζίδης 2, Μανώλης 1, Τσίπρας 10, Λεοντάρης 4, Φιλιππου 16(2), Ορέστης 7 και Ζησόπουλος 6.

IBC ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Στ.Χαντζάρας): Βασδέκης, Χαντζάρας 4, Γκουρδούκης 4, Λάμε, Καραμούτσιος και Θεοφύλακτος 20(2).

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης