Αθλητισμός

Η Σιάγα από την Κύπρο στον Ασκληπιό

Μια μεγάλη προσθήκη για την ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού. Η Άννη Σιάγα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως της Λευκωσίας θα βρίσκεται στην ομάδα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

Η Άννη είναι γεννημένη το 2003 και είναι απόφοιτος του Λανιτείου Αθλητικού Λυκείου Λεμεσού. Έχει διπλή υπηκοότητα (Ελληνική/Κυπριακή) και έχει παρά το νεαρό της ηλικίας της, μια πλούσια δραστηριότητα στα αθλητικά δρώμενα του Κυπριακού Βόλει.

Από το 2007-2012 είναι Αθλήτρια κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού (ΝΟΛ)

2012 ξεκινάει το Βόλει απ τις ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού απ όπου περνάει απ΄ όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας (Παγκορασίδων-Κορασίδων-Νεανίδων) ενώ συγχρόνως έχει κληθεί σε προπονήσεις της Προεθνικής Κύπρου.

2017-19 βρίσκεται στη βασική 12άδα της ομάδας των γυναικών της ΑΕΛ Λεμεσού στην 1η κατηγορία του Πρωταθλήματος γυναικών.

2018-19 κατακτά με την ομάδα των γυναικών την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Κύπρου (προπονητής Vesko Ivanovic)  .

2018-19 Κατακτά με την ΑΕΛ Λεμεσού την 2η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νεανίδων (προπονήτρια Αλεξία Ροτσίδου)

2018-19 Κατακτά με το Σχολείο της την 2η θέση στο Σχολικό Παγκύπριο πρωτάθλημα Νεανίδων (προπονήτρια Ρούλα Κατσαμπή)  .

2019-21. Αγωνίζεται με την ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως στη Λευκωσία με την οποία την τελευταία αγωνιστική περίοδο κατακτά την 3η θέση στο πρωτάθλημα γυναικών (προπονητές Γιάννης Νικολάκης, Κώστας Παναγίδης)

Όλα τα προηγούμενα χρόνια συμμετέχει με την ομάδα της σε διάφορα τουρνουά και camp (Ρόδος 2017, VolleyTrend camp της πόλης Kosjeric-Σερβία 2019),  ενώ συμμετέχει για 3 περιόδους (2017-19) στο Πορταριά Volley camp (προπονητές Νικολάκης,Πετίδης, Μακρυκώστας). Ακόμη έχει πάρει μέρος σε camp προπονήσεων της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη το 2019.

Σε δηλώσεις της μετα την επισημοποίηση της συνεργασίας, στο site της ομάδας, η Άννη μας είπε

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την ομάδα του Ασκληπιού και να δώσω το καλύτερο για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή μου η μεταγραφή και περιμένω να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους ανθρώπους του συλλόγου».

Ευχαριστούμε απ την πλευρά του Ασκληπιού την ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως Λευκωσίας για την άψογη συνεργασία για την μετακίνηση της αθλήτριας και ευχόμαστε στην ομάδα της Κύπρου Καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Δ.Σ και η οικογένεια του Ασκληπιού Καλωσορίζουν την Άννη στην ομάδα και της εύχεται Υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης