Αθλητισμός

Θετικός ο απολογισμός για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου εφήβων

Αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου εφήβων, νεανίδων  και νέων U23. Οι αγώνες διοργανώθηκαν 5&6 Ιουνίου στον Ορωπό Αττικής, συνδιοργανωτής ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και ο δήμος Ορωπού.

 

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 3 ποδηλάτες στην κατηγορία εφήβων αφήνοντας θετικές εντυπώσεις από την απόδοσή τους. Το Σάββατο 5/6/2021 έγινε το αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 23,6 χιλιομέτρων με  τον Τσατσαρώνη Κων/νο στην 15η θέση και χρόνο 35’:17’’ , τον Λαγό  Περικλή 19η θέση 37’:23’’ και τον Κουτσιβέτα Κων/νο 20η θέση με 37’:58’’.

Την Κυριακή  6/6/2021 είχαμε τον αγώνα αντοχής 97 χιλιομέτρων. Οι έφηβοι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων έδειξαν από την εκκίνηση τις προθέσεις τους για έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να αποσπαστούν μπροστά από το υπόλοιπο γκρουπ μαζί με άλλους 6 αθλητές, βάζοντας άμεση υποψηφιότητα για μια μεγάλη διάκριση. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε αφού ένα τραγικό λάθος της διοργάνωσης, να στείλει σε λάθος διαδρομή το γκρουπ των πρωτοπόρων  είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την εκ’ νέου εκκίνηση του. Τελικά τα αποτελέσματα από τον αγώνα αντοχής για τους ποδηλάτες μας ήταν: 11ος τερμάτισε ο Τσατσαρώνης Κων/νος δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, 21ος ο Κουτσιβέτας Κων/νος και ο Λαγός Περικλής που προέρχεται από τραυματισμό,  εγκατέλειψε την προσπάθεια του στα μέσα του αγώνα, προστατεύοντας την υγεία του.

Επόμενος αγώνας για τους ποδηλάτες μας είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12&13 Ιουνίου στην Λάρισα, στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας ποδηλασίας δρόμου που διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Φέτος στα Τρίκαλα επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης