Αθλητισμός

Ισόπαλος ο ΑΟΤ στο Βόλο. Ευτράπελα και καταγγελίες για προπηλακισμούς

Πάιζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και διαβάζοντας σωστά τον αντίπαλο, ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Νεάπολη κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου χάρη στην ισοπαλία με σκορ 1-1.
Ο Τσιμίκας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό μετά από φάουλ του Τριανταφυλλάκου αλλά ο Βόλος ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίντου Γκαρσία στο 68ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές οι “κυανέρυθροι” έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στη φετινή σεζόν. Χωρίς κανένας να έχει υστερήσει… τα Τρίκαλα ήταν μια ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης και θα μπορούσαν μάλιστα να πάρουν και το ματς καθώς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και 2ο γκολ με αποκορύφωμα το πλασέ του Σμυρλή που πέρασε, μετά απο κόντρα, σε κόρνερ. MVP της αναμέτρησης… ο Παύλος Λάσκαρης που πραγματικά έδωσε ομηρικές μάχες στα χαφ. Άριστη η αμυντική λειτουργία των Γκότοβου και Ντιαλό σταθερός ο Πάνος ενώ ο Μαρκόφσκι είχε πολύ δυνατές κόντρες με τους αντίπαλους αμυντικούς.
Τα εύσημα σίγουρα… και στον Μίλος Κόστιτς που διάβασε το ματς των αντιπάλων και παρέταξε την ομάδα όπως θα έπρεπε, διεκδικώντας μέχρι και τη νίκη.

Σκληρή Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίκαλα. Αναλυτικά:
Σήψη και εμετός.
Μετά το σημερινό αγώνα εναντίον του Βόλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κατακλήζουν.
Χωρίς κανένα λόγω και χωρίς να δωθεί κανένα δικαίωμα γίναμε μάρτυρες μιας ΑΝΑΝΔΡΗΣ επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια αισχήστου είδους.
Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγωντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό».
Γραφικές συμπεριφορές γραφικών ανθρώπων.
Και από δίπλα η Ελληνική Αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα βασικά καθήκοντα της απλός θεατής της όλης κατάστασης.
Και μαζί και ο ανήκουστος διαιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει κίτρινες κάρτες σε όποιον φορούσε το τιμημένο σήμα των Τρικάλων και να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ πέναλτι για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Πλεον είναι ξεκάθαρο! Πλέον είναι οριστικό.
Τα Τρικαλα δεν θα σας κάνουν τη χάρη ότι μέσο κι αν χρησιμοποιείστε. Ότι αλητεία κι αν σκεφτείτε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ένα σας λέμε! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά.
Παρέα μας όλοι όσοι θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.
Το ταξίδι που έχει σαν βασικές έννοιες τις λέξεις ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ισονομία, συναγωνισμός!
Δεν σας ακολουθήσουμε κύριοι στο κατήφορο με μπράβους και απειλές!
Ελλάδα 2019- Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!!!

goaltrikala.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης