Αθλητισμός

Κάδρας: “Υπάρχει κίνητρο στους Ικάρους”

Μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές της “χειμερινής” περιόδου ολοκλήρωσαν οι Ίκαροοι Τρικάλων με την απόκτηση του Κώστα Κάδρα.

 

Ο 20χρονος σέντερ που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές παραστάσεις από την Α2 Εθνική κατηγορία, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του “Ράδιο Ζυγός” και αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στα Τρίκαλα, στις εμπειρίες του δίνοντας παράλληλα και μια υπόσχεση στους φιλάθλους των Ικάρων.

– Κώστα πως αποφάσισες να έρθεις στους Ικάρους;
“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κίνητρο στην ομάδα. Το μέλλον φαίνεται καλό, το σωματείο είναι οργανωμένο, υπάρχει στόχος για πρωταθλητισμό. Με βάση όλα αυτά, δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω να δώσω τα χέρια με την ομάδα. Μίλησα φυσικά και με τον προπονητή και με τον πρόεδρο με τους οποίους τα βρηκαμε σε όλα”.

– ‘Εχεις εικόνα από το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής; Γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου;
“Τον τελευταίο καιρό έχω δει πολλά ματς των Ικάρων και γενικά το πρωτάθλημα της Β’Εθνικης. Μπορεί να μην ξέρω τόσο καλά την κατηγορία αλλά νιώθω έτοιμος για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της”.

– Από μικρή ηλικία έπαιξες σε ομάδες της Α2. Νιώθεις γεμάτος από τις εμπειρίες που απέκτησες;
“Σίγουρα τόσο η Α2 όσο και η Εθνική ομάδα με γέμισαν με εμπειρίες και παραστάσεις. Από μικρη ηλικία ήμουν σε μεγάλες ομάδες όπως για παράδειγμα στο Περιστέρι την χρονιά της ανόδου από την Α2 στη Basketlegaue. Ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά ένα μεγαλο σχολειο για μένα. Οι εμπειρίες που έχω σε αυτή την ηλικία δεν μπορεί να τις βρει ευκολα καποιο παιδι στην ηλικία μου”.

– Υπάρχει κάποιο μήνυμα για τους φίλους των Ικάρων;
“Η ομάδα, παρά το γεγονός οτι δεν έχω γνωρίσει ακόμη τα παιδιά, είμαι σίγουρος πως θα δίνει μέσα στο παρκέ το 100% των δυνατοτήτων της και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα οι φίλοι μας θα είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και από το καλό μπάσκετ που θα παίζουμε”.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης