Αθλητισμός

Κιτρινόμαυρα Τρίκαλα. Έφτασε το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (video-φώτο)

Με θερμή υποδοχή, συνθήματα και καπνογόνα, δεκάδες φίλοι και φίλες της ΑΕΚ υποδέχθηκαν το απόγευμα της τρίτης 30 Μαΐου 2023 το κύπελλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα.
Στις 7 το απόγευμα ο τρικαλινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στη δεκαετία του 1980 Βαγγέλης Παραπραστανίτης (Τζόνυ), ο πρωταθλητής ποδηλασίας με τα χρώματα της ΑΕΚ, επίσης τρικαλινός, Στέλιος Βάσκος και ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα, πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Τρικάλων, Στέφανος Πιάζας, σήκωσαν το κύπελλο της σεζόν 2022 – 2023 για το πρωτάθλημα Stoiximan Super League που κατέκτησε η ΑΕΚ.

 

 

Παρών ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς το κύπελλο φιλοξενείται στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο του Δήμου Τρικκαίων. Το κύπελλο έφτασε στα Τρίκαλα μετά την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ, να ξεκινήσει μια διαδρομή ανά την Ελλάδα και δη στις πόλεις, όπου υπάρχει προσφυγικό στοιχείο. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 3.000 Ελληνες από τη Μ. Ασία και περιοχές του Πόντου έφτασαν ως πρόσφυγες στα Τρίκαλα στα μέσα της δεκαετίας του 1920.
Η υποδοχή ήταν άκρως ενθουσιώδης από τους φίλους της ΑΕΚ στα Τρίκαλα. Για πολλή ώρα με δεκάδες συνθήματα – σήματα κατατεθέντα της ομάδας, καπνογόνα και εορταστική ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι έδειχναν τη χαρά τους για την κατάκτηση του νταμπλ.

Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μιχ. Λάππας, Τάκης Παζαΐτης, Νίκος Σακκάς και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη.
Το κύπελλο θα βρίσκεται για τρεις ημέρες στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο της πόλης των Τρικάλων, (Καποδιστρίου 13) από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.
Η παρουσίαση θα γίνεται και τις τρεις ημέρες, τις ώρες 09:00 – 21:00, με προσέλευση ατόμων σε αυστηρά ολιγομελείς ομάδες (έως 3 ατόμων ή ανά μία οικογένεια).

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης