Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία του Παντρικαλινού Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Παντρικαλινό στο Κύπελλο Ελλάδος και open series που έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε το Σαββατοκύριακο 12&13 Μαρτίου στον Κολινρό. Στους αγώνες συμμετείχαν 37 σύλλογοι με 696 συμμετοχές αθλητών σε Kata & kumite.

 

Από τον Νομό Τρικάλων έλαβε μέρος ο Παντρικαλινός με 17 αθλητές πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, κατακτώντας 12 Χρυσά, 7 Αργυρά και 8 Χάλκινα μετάλλια.

Τους αθλητές συνόδευσαν η προπονήτρια του συλλόγου Άννα Παπαθανασίου και οι βοηθοί Λάμπρος και Χρήστος Νάκος. Μετά από την πολύ καλή προετοιμασία, της οδηγίες τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, βοήθησαν τους αθλητές τους στο εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι 9 από τους αθλητές του συλλόγου έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες και μάλιστα μερικοί από αυτούς κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια σε kata και kumite.                                               Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο είναι:                                                                       Γρηγορίου Ιωάννης: Χρυσό (kata) Χρυσό (kumite)

Ναστογιάννης Χρήστος: Χρυσό (kata) Χρυσό (kumite)

Τσιανάκας Παναγιώτης: Χρυσό (kata) Χρυσό (kumite)

Αδάμου Χρυσαυγή: Χρυσό  (kata) Αργυρό (kumite)

Παπαγιάννη Έλενα: Χρυσό (kata) Αργυρό (kumite)

Αγγέλης Τίμος: Χρυσό (kumite) Αργυρό (kata)

Τσιαντίκος Κων/νος: Χρυσό (kata) Χάλκινο (kumite)

Ντουμιτρίου Αντριάνα: Χρυσό (kumite) Χάλκινο (kata)

Φίλος Νίκος: Χρυσό (kumite)

Ναστογιάννης Ευάγγελος: Αργυρό (kata) Αργυρό (kumite)

Μήτραινας Ορφέας: Αργυρό (kata) Αργυρό (kumite)

Μπρόβα  Εύα: Χάλκινο (kata) Χάλκινο (kumite)

Τσιάρας Ιωάννης: Χάλκινο (kata) Χάλκινο (kumite)

Κολοβού Κων/να: Χάλκινο (kumite)

Φαραζούμης Κων/νος: Χάλκινο (kumite)

Το ΔΣ του Παντρικαλινού συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου γι αυτή τη νέα τους επιτυχία ανεξάρτητα από το μετάλλιο, σημασία έχει η συμμετοχή και οι αθλητές να κυνηγούν τους στόχους τους, διότι όσο υπάρχουν ταλέντα μα πάνω από όλα υπομονή, επιμονή και προσπάθεια πάντα θα έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αφανείς ήρωες, τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους στους προπονητές και στον σύλλογο μας σε κάθε προσπάθεια. Είναι μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για εμάς να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Σας ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε το έργο μας για όλους τους αθλητές.

Το Δ.Σ του Συλλόγου.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης