Αθλητισμός

Με επιτυχία το 5ο ΜΤΒ Τρικάλων στον προφήτη Ηλία

Για ακόμη μία Κυριακή ο λόφος προφήτη Ηλία γέμισε ποδήλατα. Ο Π.Σ. Τρικάλων στις 24/3/2019  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και για 5η συνεχόμενη χρονιά, τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ». Ο αγώνας είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ήταν εγκεκριμένος από την ΕΟΠ. Αφορούσε κυρίως τις μικρές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 11:00 με τις μικρές κατηγορίες, Μίνι και Παμπαίδων και έκλεισαν με τον αγώνα των Παίδων.  Συμμετοχές είχαμε κυρίως από Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα. Από την ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχαν  17 νεαροί ποδηλάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και πολύ καλές θέσεις στα βάθρα των νικητών. Στις απονομές των αθλητών ήταν παρόντες, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Τρικκαίων Χριστόφορος Ρόμπος και η πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού πολιτισμού & παιδείας Έφη Λεβέντη.

Τα νούμερα των αθλητών αλλά και το διαφημιστικό υλικό του Π.Σ. Τρικάλων είναι προσφορά της 3G Εκτυπώσεις (3ο χιλ. Τρικάλων Καλαμπάκας) τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά στον σύλλογο. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που ο κάθε ένας με τον τρόπο του στηρίζει την ομάδα μας: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),   3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

 

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας ήταν για ακόμη μια φορά άριστα:

Στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Κυριάκος Καραμπαγλίδης τερμάτισε 3ος (χάλκινο μετάλλιο).

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα κορίτσια, η Εύα Ντάκου ήταν ξανά η νικήτρια και η Κέλλυ Σούλιου 3η (χάλκινο μετάλλιο).

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα αγόρια, ο Ντίνος Ζιντζόβας τερμάτισε 4ος.

Στην κατηγορία Παμπαίδων νικητής ήταν ξανά ο Μπαλός Κων/νος, ο Σιδέρης Δημήτρης τερμάτισε 4ος , ο Μάντζιος Δαμιανός 6ος , ο Καρατζούνης Νίκος 9ος , ο Ζιώγας Κων/νος 13ος και Σουγκάρης Μιχάλης εγκατέλειψε με μηχανική βλάβη.

Στην κατηγορία Παίδων ο Τσατσαρώνης Κων/νος (πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας) έκανε μεγάλη νίκη,  απέναντι στον πρωταθλητή βορείου Ελλάδας που συμμετείχε στον αγώνα. Ο Λαγός Περικλής ήταν 4ος , ο Κουτσιβέτας Κων/νος 5ος , ο Τυφαρίκης Άγγελος 6ος , ο Τζέλης Κων/νος 8ος , ο Ποτήρης Νίκος 9ος και ο Θανασάκης Παναγιώτης 11ος .

Ο Π.Σ. Τρικάλων για Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα την Κυριακή 31/3/2019 διοργανώνει ακόμη έναν ποδηλατικό αγώνα στην πόλη μας. Αυτή τη φορά  είναι  αγώνας δρόμου ταχύτητας (τύπου πίστας). Η διαδρομή του αγώνα θα είναι στην μεγάλη ευθεία προς τις Καρυές (στον χώρο που γίνεται το παζάρι κάθε χρόνο). Περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο δελτίο τύπου της ομάδας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης