Αθλητισμός

Με νίκη ξεκίνησε ο Αστέρας Τρικάλων

            Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές  του υποχρεώσεις  ο Αστέρας Τρικάλων, ο οποίος στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου της Α2, επικράτησε της ΧΑΝΘ με σκόρ 40-22 το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό της Μπάρας.

             Οι παίκτες του Γ. Χατζή μπήκαν δυνατά στο παρκέ και με την εξαιρετική τους άμυνα πήραν τα ηνία του αγώνα, προηγούμενοι με διαφορά στο τέλος του α΄ ημιχρόνου ( 27-10 ).     Μοιραία το β΄ ημίχρονο απέκτησε  διαδικαστικό χαρακτήρα και επέτρεψε στον Τρικαλινό κόουτς να δοκιμάσει εναλλακτικά σχήματα ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

             Από τη μεριά τους οι Θεσσαλονικείς, παρότι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι, έδειξαν  ανέτοιμοι να ανταπεξέλθουν όταν η αντίπαλη ομάδα ασκεί πίεση στον αγώνα, και μάλλον θα αξιοποιήσουν τη φετινή χρονιά για συλλογή εμπειριών και δέσιμο της ομάδας.

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΧΑΝΘ :  40-22 (ημίχρονο 27-10)

Σκορ ανά 10λεπτο : 12-5, 7-10, 33-18 και 40-22

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ.Χατζής) :  Χατζής 23, Καλαϊτζίδης, Μανώλης 4, Τσίπρας 9, Λεοντάρης, Ορέστης και Ζησόπουλος 4.

Χ.Α.Ν.Θ. (Ν.Σερέτης): Γ. Κατσαρώνας, Καπίνας, Γεωργίου, Δαούλας 6, Σερέτης, Κ. Ανατολίτης 16, Δ. Ανατολίτης και Αθ. Κατσαρώνας.

        Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Καβάλας στο Κλειστό του Αμυγδαλεώνα (Σάββατο 25/10, ώρα 20.00΄)

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης