Αθλητισμός

Νίκη για τις γυναίκες του Ασκληπιού στην έναρξη της Β΄ Φάσης

All-focus

Με νίκη ξεκίνησαν τη Β΄ Φάση του Πρωταθλήματος της Α2 οι γυναίκες του Ασκληπιού. Έχοντας να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να πάρουν τους 2 βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας το Σάββατο 26/2 στην Δράμα, την τοπική Γαία Δράμας.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τα κορίτσια του Ασκληπιού τα οποία μπήκαν απ΄την αρχή του 1ου σετ μπροστά στο σκορ, καταφέρνοντας να πάρουν το σετ με 22-25.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Δράμας κατάφερα να βάλει δύσκολα στο παιχνίδι του Ασκληπιού παίρνοντας το σετ με 25-23.

Στο 3ο σετ τα απανωτά λάθη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης έδωσαν την δυνατότητα στην τοπική ομάδα να καθαρίσει έυκολα το σετ με 25-11.

Στο 4 σετ παρά την απώλεια της Τσιούμα η ομάδα αντέδρασε φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 19-25

Στο 5ο και τελευταίο σετ παρ ότι η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 8-5 κατάφερε με σωστές επιλογές να γυρίσει την κατάσταση, φτάνοντας στην κατάκτηση με 12-15, παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Επόμενο παιχνίδι της Β΄Φάσης το Σάββατο 5/3 και ώρα 15:00 στο Κλειστό της Κατσιμίδου με τον Ασκληπιό να υποδέχεται την δυνατή ομάδα του Φοίνικα Αλεξ/πολης.

Τα σετ 1ο 22-25, 2ο 25-23, 3ο 25-11, 4ο 19-25, 5ο 12-15

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Μουζακιάρη Μ./L. Αλβίζου Α. Τσιούμα Θ. Μπρουσιάκη Θ. Τζήμα Ε. Κοκκαλιάρη Μ. Γιόλα Ο.Δύντσικου Δ. Πεχλιβανίδου Ε.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης