Αθλητισμός

Νίκη μεγάλης σημασίας για τον Ασκληπιό

All-focus

Με μια μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μια καθαρή νίκη, άνοιξε ο δρόμος της παραμονής στην κατηγορία για τις γυναίκες του Ασκληπιού. Σε ένα παιχνίδι που ήταν η μισή κατηγορία, τα κορίτσια του Ασκληπιού δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Ίκαρο Έδεσσας, παίρνοντας την νίκη με 3-0. Η ομάδα τις Έδεσσας είναι ο μόνος αντίπαλος στην προσπάθεια για παραμονή.

 

 

Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με τον Ασκληπιό να ταξιδεύει στην Καβάλα ενώ η Έδεσσα υποδέχεται την ΕΑ Λάρισας.

Στο 1ο σετ μετά το αρχικό 1-4 ο Ασκληπιός έφερε το παιχνίδι στο 6-6. Μετά από αυτό το σημείο μπήκε μπροστά και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το σετ με 25-12.

Στο 2ο σετ η ομάδα της Έδεσσας μπήκε απ την αρχή μπροστά στο σκορ 3-7 και 11-16. Δεν είχε όμως συνέχεια με τον Ασκληπιό να κάνει ένα 6-0 φτάνοντας στο 17-16 και με το πόδι στο γκάζι πήρε το σετ με 25-19.

Το 3ο σετ ήταν μονόλογος για τον Ασκληπιό 8-3, 15-5 για να πάρει τελικά το σετ με 25-14 κάνοντας το 3-0

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή για την μεγάλη νίκη.

Τα σετ 1ο 25-12, 2ο 25-19, 3ο 25-14

Έπαιξαν

Ασκληπιός (Καμινάρης Ε.) Καπέλου Ε. Αλβίζου Α. Τζήμα Ε. Μουζακιάρη Μ. Γιόλα Ο. Τσιούμα Α. Δύντσικου Δ. Πεχλιβανίδου Ρ. Στάχου Σ. Σούλκο Δ. Παπαγιάνη Θ, Κοκκαλιάρη Μ.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης