Αθλητισμός

Ξεκίνησε με αισιοδοξία ο Αίολος – Γόμφοι Τρικάλων

Το απόγευμα της Δευτέρας πάτησαν παρκέ για πρώτη φορά για τη νέα σεζόν οι παίκτες του Αίολου – Γόμφοι Τρικάλων.

 

Μετά την συνεργασία η αισιοδοξία για την τρικαλινή ομάδα μπάσκετ ήταν ορατή, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο κόουτς Χάρης Φόρος και ο συνεργάτης του Ντόρης Πανάρας περίμεναν τους παίκτες τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων.

Από την πλευρά της διοίκησης πρώτα μίλησε στους παίκτες ο Τάκης Παπαγεωργίου. Τους ευχήθηκε πάνω απ’ όλα υγεία και να εκπληρώσουν τους αγωνιστικούς στόχους που θα μπουν.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της συνεργασίας Αίολου – Γόμφων έγινε με γνώμονα να δυναμώσει το τρικαλινό μπάσκετ και με υπομονή να έρθουν επιτυχίες.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Ηλιάδης,  ο οποίος και αυτός ευχήθηκε υγεία προς τους παίκτες και όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Έκανε την ευχή ότι αυτή τη φορά θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων.

Ενώ για την συνεργασία των δυο ομάδων τόνισε ότι ήταν μια απόφαση για να οδηγήσει σε επιτυχίες με την ελπίδα ότι με την υπομονή και την προσπάθεια θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από τη δική του πλευρά ο κόουτς Χάρης Φόρος καλωσόρισε τους παίκτες του, τόνισε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και η ομάδα θα μπει με διάθεση στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Θεώρησε ως πρόκληση προς όλους την συνεργασία Αίολου και Γόμφων, ώστε το τρικαλινό μπάσκετ να βγει ενισχυμένο. Ενώ ξεκαθάρισε ότι οι χαμηλοί τόνοι θα είναι δεδομένοι, αφού πλέον το λόγο έχει η δουλειά μέσα στο παρκέ.

Ενώ από την πλευρά των παικτών ο Μάκης Θέος και Αλέξανδρος Κολότσιος ήταν ξεκάθαροι ότι η βασική ευχή είναι να αρχίσει και να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, με την ελπίδα ότι θα επιτρέψουν τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί μέσα στα γήπεδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης