Αθλητισμός

Οι… μάγοι της μπάλας. Οι αστυνομικοί των Τρικάλων σήκωσαν την κούπα των παλαιμάχων (φώτο)

Μεγάλες στιγμές στο γήπεδο της Οιχαλίας με τους… ζωντανούς θρύλους του τοπικού ποδοσφαίρου να χαρίζουν μοναδικό θέαμα. Εκεί, στο γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής” διεξήχθη ο τελικός του τουρνουά παλαιμάχων μεταξύ της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Διγενή Νεοχωρίου.

 

Η ομάδα των Τρικαλινών αστυνομικών με τον Αλέξανδρο Αγραφιώτη κάτω από τα δοκάρια να θυμίζει… Γκρόμπελαρ (!!!), τον διοικητή Ασφαλείας Γιώργο Λιούρα… Βέλιμιρ Ζάετς (!!!), τον αστυνομικό διευθυντή Δημήτρη Μήτραινα… Χατζηπαναγή (!!!) και τον υποδιευθυντή της Α.Δ. Θανάση Καππά τον… αέρινο Αλέκο Αλεξανδρή (!!!), έγραψε ιστορία και το… σήκωσε το τιμημένο, έστω και στα πέναλτι (4-1). Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων συγχαίρει την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, η οποία  αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο φετινό πρωτάθλημα Παλαιμάχων Νομού Τρικάλων επικρατώντας του Διγενή Νεοχωρίου. Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο στάδιο “Μπάμπης Παπαχατζής” της Οιχαλίας.

 

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσω του αρχηγού της ομάδας και αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων κ. Μήτραινα Δημήτριο  αφιερώθηκε στα τρία αγγελούδια από το Καστράκι Καλαμπάκας που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Τρικάλων και την Αct4V – Εν Δράση για την στήριξη αυτής της διοργάνωσης.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης                            ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

Έπαιξαν οι:

Διγενής Νεοχωρίου: Ζαφείρης, Μιχαήλ, Γαλάνης, Κοτρώτσιος, Οικονόμου, Κωστόπουλος, Καρράς, Αγγελάκης, Μαίος, Δ. Ζιώγκος, Γ. Ζιώγκος και αλλαγές οι Χριστοδούλου, Θεοχαρούλας, Μπάκος, Κυρίτσης.

ΕΛ.ΑΣ. : Αγραφιώτης, Μπλέτσας, Λιούρας, Μήτραινας, Θεοδώρου, Ζαχαράκης, Τσιούλης, Καππάς, Αγγελάκης, Τσικρικάς, Σίμος και αλλαγές οι Κουνής, Κράβαρης, Σκαπέτης, Κατσαρός, Χασιώτης, Παπανικολάου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης