Αθλητισμός Ροή

Ο Αντετοκούνμπο έμεινε στους Μπακς υπογράφοντας supermax συμβόλαιο

Κάτοικος Μιλγουόκι και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φρόντισε να δώσει τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που έχω τη δυνατότητα να είμαι μέλος των Μιλγουόκι Μπακς και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αξίζουν. Η… παράσταση συνεχίζεται, πάμε να το πάρουμε», ήταν το λιτό μήνυμα στο ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter μοιράζοντας χαμόγελα στους φίλους των ‘Ελαφιών’. Στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι έμεινε στο Μιλγουόκι για να φέρει στην πόλη τον τίτλο του πρωταθλητή που ονειρεύεται και ο ίδιος…
 

MVP και… Μίδας

Με το τρέχον συμβόλαιο του «Greek Freak» να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, εδώ και αρκετούς μήνες η παραμονή του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι είχε εξελιχθεί σε ένα πραγματικό σίριαλ με ατελείωτα επεισόδια.

Κάτι που ήταν λογικό κι αναμενόμενο καθώς ας μην ξεχνάμε για τον back to back MVP του NBA, στα πόδια του οποίου είχε στηθεί ένας τρελός χορός εκατομμυρίων, ωστόσο μετά τον άδοξο αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα πλέι οφ της Ανατολής πολλοί πίστεψαν ότι η αποτυχία της ομάδας θα τον έκανε να στραφεί προς κάποια άλλη κατεύθυνση που θα του έδινε περισσότερες εγγυήσεις για να μπορέσει να φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Το Μιλγουόκι όμως πέραν του ότι ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να του προσφέρει το Supermax συμβόλαιο, το οποίο μεταφράζεται σε 228 εκατ. δολάρια (τα οποία μπορεί να φτάσουν και τα 244 εκατ.) φρόντισε να του δείξει ότι θέλει να τον πλαισιώσει με αθλητές ικανούς να τον στηρίξουν στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ίδιος έστειλε ένα πρώτο μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που παρείχαν σ’ αυτόν και στον σύλλογο… «Ευχαριστώ το Μιλγουόκι για όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση που έδειξε στους συμπαίκτες μου και σε μένα όλη την χρονιά. Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Λίγκα. Ανυπομονώ για την νέα σεζόν».

 

Όταν ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο μήνα κάποια στιγμή είχε ερωτηθεί για το μέλλον του και για τις διάφορες περιπτώσεις ανταλλαγών που εμπλέκεται το όνομα του με τον ίδιο να παραπέμπει στον ατζέντη του, αλλά στις 30/11 το ESPN έδωσε την είδηση αποκαλύπτοντας ότι ο Αντετοκούνμπο είχε δώσει τα χέρια με τους Μπακς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης