Αθλητισμός

Ο Ασκληπιός υποδέχεται την Αργώ Βόλου

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τις γυναίκες του Ασκληπιού. Το Σάββατο 13/11 στις 8:00 το βράδυ υποδέχονται στο ΔΑΚ Τρικάλων την ομάδα της Αργούς Βόλου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

 

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αναμένεται να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μια και οι δυο ευελπιστούν στο πρώτο ροζ φύλλο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ασκληπιού για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι στην ομάδα περιμένουν να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Για πρώτη φορά φέτος το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε live streaming μέσα από το site του Ασκληπιού και από το παρακάτω link:

Την επόμενη μέρα Κυριακή 14/11 οι Νεάνιδες ταξιδεύουν στο Βόλο όπου στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ν. Βόλου για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νεανίδων. Το παιχνίδι θα κρίνει και την τελική κατάταξη των ομάδων μια και οι 2 έχουν προκριθεί στην τετράδα που θα διεκδικίσει την πρόκριση στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Πρωτάθλημα Α2 Εθν. Κατηγ. Γυναικών

Σάββατο 13/11 Ώρα 20:00 ΔΑΚ Τρικάλων

Ασκληπιός-Αργώ Βόλου

Πρωτάθλημα U20 (Νεανίδων)

Κυριακή 14/22 Ώρα 14:00 Ν. Ιωνία

Ν. Βόλου-Ασκληπιός

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης