Αθλητισμός

Ο Σούλιος Ζήσης στο South Aegean Tour

Στην Ρόδο βρίσκεται η προσοχή της ποδηλατικής σκηνής της χώρας μας και μη,  όπου με τους διεθνείς αγώνες  φιλοξενεί τους καλύτερους Έλληνες και ξένους ποδηλάτες .

 

Στις πανέμορφες διαδρομές του νησιού 130 ποδηλάτες από 17 ευρωπαϊκές και 4 ελληνικές ομάδες πήραν εκκίνηση για τον διήμερο ποδηλατικό αγώνα South Aegean Tour !

Οι αγώνες περιλάμβαναν από 2 ποδηλατικές ημέρες των 170 χιλιομέτρων και περίπου 2000 υψομετρικών .

Ανάμεσα τους και ο Τρικαλινός ποδηλάτης Σούλιος Ζήσης αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Aeolus Cycling Team ξεκίνησε δυναμικά το ποδηλατικό διήμερο όπου κατάφερα να αποσπαστεί από το κυρίως γκρουπ και να βρίσκεται τα 140 χιλιόμετρα στους πρωτοπόρους με την μέγιστη διαφορά τους από το γκρουπ να φτάνει και τα 4 λεπτά , κερδίζοντας παράλληλα το δεύτερο ενδιάμεσο σπριντ ευθείας όπου τερμάτισε 2ος στην γενική βαθμολογία της πρώτης ημέρας . Στον δεύτερο αγώνα δεν κατάφερε να αποσπαστεί από το κυρίως γκρουπ όμως με έναν σταθερό τερματισμό κατάφερε να εξασφαλίσει την 3η θέση στην φανέλα των ενδιάμεσων σπριντ ευθείας με νικητή τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδος Πολυχρόνη Τζορτζάκη και στην δεύτερη θέση τον Καναδό αθλητή Côté Nicolas .

 

Επόμενος αγώνας το International Grand Prix of Rhodes ένας μονοήμερος ποδηλατικός γύρος του νησιού περίπου 190 χιλιομετρικής απόστασης .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης