Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ»- ΠΗΓΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 13.00  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, από τους διοργανωτές- Εκπροσώπους του ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ –ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  και των στελεχών του Δήμου Πύλης, εν όψει της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο Αθλητικό Κέντρο στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή )Τ.Κ. Δήμου Πύλης).

Η  Συνέντευξη άρχισε με χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Σωτήρη Αγγέλη ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας σαν αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού χαίρομαι που η καρδιά θα κτυπά  και φέτος στον Δήμο μας , του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου.

Στον όμορφο χώρο στην θέση «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Πηγή ,φροντίσαμε να είναι όλα έτοιμα, η διεξαγωγή των αγώνων θα είναι άψογη ,σαν Δήμος Πύλης στηρίζουμε τον Αθλητισμό με κάθε τρόπο, γιατί ο  υγιής αθλητισμός δημιουργεί προϋποθέσεις  για καλλίτερη ζωή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των αγώνων γιατί οι αθλητές και οι συνοδοί τους και οι γυμναστές τους θα μεταφέρουν αυτό το μήνυμα στους Συλλόγους τους.

Επιτρέψετε μου να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα για υγεία και δύναμη Καλή επιτυχία.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας , ο οποίος τόνισε ότι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας που κάθε χρόνο διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή, στο πανέμορφο χώρο στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ».

Σαν Δήμος Πύλης στηρίζουμε τον Αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις  του.

Γιατί «Νους  υγιής εν σώματι υγιή.»

Τέλος συνέχισε ο κ. Δούλαλας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Υπαλλήλους στον Τομέα της Καθαριότητας , που έδωσαν τον καλλίτερο εαυτό τους για να είναι όλα έτοιμα την Κυριακή.

Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα  και τις ευχές του για υγεία και δύναμη.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν την οργάνωση των Αγώνων, τον ΣΕΓΑΣ την Αντιπεριφέρεια  Τρικάλων,  τον Δήμο Τρικκαίων, την ΣΜΥ Τρικάλων.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Ζούρτος  επαναλαμβάνοντας και αυτός με την σειρά του , ότι είναι χαρούμενος που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου  γίνεται κάθε χρόνο στις «ΣΚΑΜΝΙΕΣ».

Σε ένα χώρο που έχει γράψει την δική του ιστορία στον Κλασικό Αθλητισμό.

Οι Αγώνες αυτοί είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα γίνουν με απόλυτη επιτυχία.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος  της Οργανωτικής Επιτροπής Σύμβουλος της  ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κ. Δημήτριος Χαχάμης , τονίζοντας ότι θα ήθελα από την πλευρά του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ να ευχαριστήσω , προς όλους που έδωσαν  την ψυχή τους για να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το αυριανό Πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα, που στο πρόσωπό του ο ΣΕΓΑΣ αναγνώρισε την προσπάθεια του όλων των ετών και το βράβευσε σε Κεντρική Εκδήλωση που έγινε πριν  δύο χρόνια  στον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  και όλους τους Αρμόδιους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου  και είναι όλα έτοιμα στο Αθλητικό Κέντρο για να υποδεχθεί 1000 άτομα Αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της χρονιάς για τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ, είναι  ένα μεγάλο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και θα είναι μεγάλη η προβολή προς την περιοχή μας.

Μεγάλη επίσης θα είναι η  παρουσία κορυφαίων Πρωταθλητών μας.

Σύντομη ομιλία έκαναν ο κ. Κοντονάσιος  Ιωάννης Αντιπρόεδρος  ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ –ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που αναφέρθηκε σε θέματα αρμοδιότητας του ,όπως και ο κ. Αθανάσιος Μπουλογεώργος  Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ-Θεσσαλίας , ο οποίος κατά αρχήν ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους αλλά δεν παρέλειψε να εξάρει τους παράγοντες του Δήμου Πύλης που κάνουν τα πάντα για την καλλίτερη επιτυχία των Αγώνων.

Τοποθέτηση έκανε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πηγής κ. Χρήστος Μαυρογιάννης.

Παρόντες επίσης ήταν  οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, η κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο κ. Χρήστος Ζιάκας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης