Αθλητισμός

Παπαγεωργίου: «Να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε την μία από τις δύο πρώτες θέσεις»

Στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός μίλησε το μέλος της διοίκησης των Trikala Basket, Τάκης Παπαγεωργίου. Ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς των Τρικαλινών που υποδέχονται το Σάββατο στις 17.00 τον Έσπερο Λαμίας, ένα ματς όπου με νίκη οι γηπεδούχοι θα κλειδώσουν ουσιαστικά την μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

 

 

«Είναι σημαντικό παιχνίδι… πιο σημαντικό από τα άλλα και ειδικά εάν καταφέρουμε να καλύψουμε και την διαφορά των 3 πόντων στην μοναδική ήττα που έχουμε κάνει».

Σε ότι αφορά την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε. «Είμαστε καλά αγωνιστικά. Μπήκε και ο Ψύρρας μετά από μια μικροεπέμβαση που έκανε στο γόνατο και είναι μια χαρά. Αισιοδοξία υπάρχει και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά διότι έχουμε πολύ δυνατή ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο την παρουσία του οποίου θεωρεί δεδομένη καθώς το ματς είναι υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες πολύ δυνατές: «Θεωρώ από τα μηνύματα που λαμβάνω ότι θα έχει αρκετό κόσμο το γήπεδο… θα ΄θελα να δω πάλι το κλειστό όπως κάποτε… και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Να ανεβεί κατηγορία για να πατήσει στα πιο πάνω σκαλοπάτια.  Θέλω να έρθουν οι φίλαθλοι για να δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και ο Έσπερος είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε μια τετράδα δύσκολων αγώνων μπροστά μας και αν κερδίσουμε την Λαμία θα κλειδώσουμε μια από τις δυο πρώτες θέσεις που θα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια και των πλέι οφ επειδή θα κρατήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης