Αθλητισμός

Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα: Κοπή πίτας με μηνύματα κατά της βίας των ανηλίκων

Σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα πραγματοποίησε την κοπή της πίτας για το 2024, στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου . Πλήθος παιδιών, προπονητών και γονέων γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Χιώτης, εκ μέρους της διοίκησης,  ευχήθηκε μια υγιή και ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά και την ακαδημία να συνεχίζει να μεγαλώνει.

 

 

Παρέστησαν επίσης οι διοικούντες τον ΑΟΤ, κ.κ. Γεώργιος Ηλιάδης, Κώστας Φαμίσης και Δημήτριος Τσόγιας αλλά και το πρώην μέλος αυτής κ. Νίκος Κολίτσας.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας, κ. Γεώργιος Λουλές, ευχήθηκε με τη σειρά του τα καλύτερα, ευχαριστώντας διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Η εκδήλωση, όμως, δεν ήταν μόνο μια γιορτή για το νέο έτος. Στόχος ήταν επίσης να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Ένα φαινόμενο που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στην εποχή μας, προκαλεί προβληματισμό και χρειάζεται όλοι να βρίσκονται  σε εγρήγορση, για να αντιμετωπιστεί αυτός ο άσχημος και παραβατικός τρόπος έκφρασης, τον οποίο ακολουθούν πολλοί ανήλικοι στις μέρες μας.

Μέσα από ζωγραφιές και πλακάτ, τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΤ, δημιούργησαν τα δικά τους μηνύματα ειρήνης και υγιούς αθλητισμού, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο και η ενασχόληση με τον αθλητισμό, μπορούν να αποτελέσουν όχημα για μια καλύτερη κοινωνία.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας φρόντισαν οι πίτες να έχουν 10 φλουριά  και τα παιδιά που τα έτυχαν, κέρδισαν τα παρακάτω δώρα τα οποία ήταν προσφορά της Ακαδημίας και του φροντιστηρίου Αγγλικών  “ I love English”

–           Τρεις μπάλες Τσάμπιονς Λιγκ

–           Δύο ζευγάρια επικαλαμίδες

–           Δύο επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων ποδοσφαίρου

–           Τρία βιβλία Κριστιάνο Ρονάλντο

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρίες «ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» οι οποίες προσέφεραν στα παιδιά χυμούς και μπισκότα αντίστοιχα.

Ευχόμαστε υγεία, δημιουργικότητα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ασφάλεια σε όλους για το νέο έτος, με την ελπίδα ότι η βία των ανηλίκων θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης