Αθλητισμός

Πρόσκληση 50άρηδων (… και άνω) για πρόγραμμα του ΤΕΦΑΑ

Η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (U.E.G.) διοργανώνει κάθε τετραετία μια συνάντηση Γυμναστικής, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, η οποία απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω. Ο στόχος της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή στην άσκηση, αποσκοπώντας στην ευζωία και στη διατήρηση της υγείας των ατόμων αυτών, δια βίου.

Σε αυτή λοιπόν τη γιορτή Γυμναστικής συμμετέχουν διάφοροι φορείς (σύλλογοι, δήμοι, ΚΑΠΗ κλπ), με προγράμματα που περιέχουν χορευτικά και γυμναστικά στοιχεία, με συνοδεία μουσικής. Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) και θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 4-9/10/2010, στο Ρέθυμνο της Κρήτης (https://www.ueg.org/event/2020-golden-age-gym-festival/overview).

Με αφορμή αυτή τη διοργάνωση, σας προσκαλούμε λοιπόν, να δημιουργήσουμε μια ομάδα συμμετοχής, αποτελούμενη από υγιείς ενήλικες 50+, με εβδομαδιαίες συναντήσεις, που θα γίνονται κάθε Τετάρτη 18.30-20.00μμ, στην αίθουσα γυμναστικής, στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σημειωτέον, πως δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία συστηματικής ενασχόλησης με την άσκηση, παρά μόνο μια ιατρική βεβαίωση και φυσικά την καλή σας διάθεση, σε ένα περιβάλλον που πέρα από τη φροντίδα του σώματος, θα σας εξασφαλίσει τη χαρά της συνεργασίας και της συμμετοχής!

Υπεύθυνες προγράμματος : Ελιζάνα Πολλάτου, αναπληρώτρια καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ/ΠΘ και Νάντια Καραδήμου-Τσιάνα, Ε.Ε.Π.- Τ.Ε.Φ.Α.Α./Π.Θ

Πληροφορίες: Για δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 24310-47068 και https://www.facebook.com/elisana.pollatou (μέσω messenger) έως 15/10, με πρώτη συνάντηση 16/10. Λόγω περιορισμένου χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης