Αθλητισμός

Πως ο δικός μας Βαγγέλης Φρύδας γέμισε ξανά… το “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον”

???? ???? ?1 ??????? ??????

Μέρες… 1989-1990, όταν ο Άρης των Γκάλη, Γιαννάκη μεσουρανούσε και κυριαρχούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη θύμισαν οι εικόνες στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρον” το περασμένο Σάββατο.

 

Εκεί ο “Αυτοκράτορας” υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο αιώνιο ντέρμπι των δυο κορυφαίων ομάδων της Θεσσαλονίκης. Το “Αλεξάνδρειο” γέμισε ασφυκτικά και οι φίλαθλοι του Άρη δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σπρώχνοντας την ομάδα τους στη νίκη με 77-70.

Κι όμως λίγους μήνες πριν, το περασμένο καλοκαίρι μόλις, τίποτα δεν έδειχνε ότι η ομάδα θα έφτανε σε τέτοιο επίπεδο. Τότε κλήθηκε ο δικός μας Βαγγέλης Φρύδας ως γενικός διευθυντής να στήσει την ομάδα από την αρχή. Μπασκετάνθρωπος αυτός, γνωρίζοντας όσο λίγοι το χώρο έκανε τις κατάλληλες επιλογές. Εμπιστεύτηκε τον Γιάννη Καστρίτη για προπονητή, μελέτησε και βρήκε τους κατάλληλους ξένους παίκτες, ενώ έδωσε χώρο σε νέα και ταλαντούχα παιδιά.  Αποτέλεσμα; Ο Άρης αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ και με ρεκόρ 7-6 οδεύει προς τα play off. Ο Φρύδας εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλούς τόνους, ωστόσο εικόνες σαν αυτές παραπάνω που κάνουν κάθε υγιή φίλαθλο να χαίρεται… του τις πιστώνουμε. 

???? ???? ?1 ??????? ??????
???? ???? ?1 ??????? ??????
???? ???? ?1 ??????? ??????

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης