Αθλητισμός

Σε ρυθμό πρωταθλήματος οι Κορασίδες του Ασκληπιού

Επιστροφή στους αγώνες, μετά από 8 μήνες απραξίας, για το τμήμα των Κορασίδων του Ασκληπιού. Μετά το άνοιγμα των προπονήσεων των αναπτυξιακών ομάδων (πρωταθλήματα τα οποία δίνουν μοριοδότηση για τα ΑΕΙ) έρχεται η σειρά για την έναρξη των αγώνων.

 

Παρ όλες τις αντίξοες συνθήκες και όλα όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα με την πανδημία, ο Ασκληπιός πιστός στο άθλημα και σεβόμενος την λαχτάρα και επιθυμία των αθλητριών γι αυτό που κάνουν, εφαρμόζοντας συγχρόνως όλα τα απαραίτητα μέτρα,  συμμετέχει στο πρωτάθλημα δίνοντας με την παρουσία του πολύτιμη βοήθεια στην επανεκκίνηση του αθλήματος.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 Φάσεις. Στην Α΄Φάση θα διεξαχθούν τα τοπικά Ενωσιακά πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψουν οι 16 ομάδες οι οποίες στη Β΄ Φάση θα διεκδικήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς δήλωσαν συμμετοχή 6 ομάδες, με 2 από αυτές από την Περιφέρεια Τρικάλων,  ο Ασκληπιός και ο Φιλαθλητικός.

Οι ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα από την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) είναι:

Ασκληπιός Τρικάλων
ΓΣ Αλμυρού
ΓΣ Δεσκάτης
ΕΑ Λάρισας
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
Φιλαθλητικός Τρικάλων
Το πρωτάθλημα της Περιφέρειας (ΕΣΠΕΚΕΛ) θα διεξαχθεί σε ένα γύρο με τις 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης να παίρνουν το εισιτήριο για την 2η φάση και τις 16 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Η Α΄ Φάση ξεκίνησε από το Σάββατο 12/6 με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Ο Ασκληπιός ξεκινάει την προσπάθεια με τοπικό ντέρμπι Τετάρτη 16/6/21 στις 19:30 στο Κλειστό της Μπάρας φιλοξενούμενος του Φιλαθλητικού Τρικάλων

Τετάρτη 16/6/21 19:30

Φιλαθλητικός Τρικάλων-Ασκληπιός Τρικάλων

Οι αγώνες συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο με τον Ασκληπιό να υποδέχεται στις 15:00 στο Κλειστό της Κατσιμίδου, τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης