Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρικάλων

Ματς-θρίλερ το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό της Μπάρας, όπου ο Αστέρας Τρικάλων πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη γοήτρου και ψυχολογίας, επικρατώντας του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης με σκορ 48-45.
Οι Τρικαλινοί μπήκαν δυνατά στο παρκέ, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα σ’ όλο το παιχνίδι και υποχρέωσαν τους Θεσσαλονικείς σε πολλά λάθη. Αν δεν έχαναν και μερικά εύκολα καλάθια, πιθανά να καθάριζαν το ματς πιο νωρίς. Οι παίκτες του Αστέρα έπαιξαν με πάθος και μυαλό στον αγώνα επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Ήταν μπροστά στο σκορ σ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και όταν ισοφαρίστηκαν (35-35 λίνο πριν τη λήξη του γ΄ 10λεπτου), έδειξαν χαρακτήρα και ξαναπήραν άμεσα το προβάδισμα για να νικήσουν με το τελικό 48-45.

Η εξέλιξη του σκορ ανά 10λεπτο: 15-11, 25-22, 37-35 ΚΑΙ 48-45.

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των ομάδων:

ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ(Γ. Χατζής): Χατζής 22, Καραμπίνας, Τσίπρας 8, Φιλίππου 16, Ορέστης 2, Μανώλης, Βλαχάβας και Καλαϊτζίδης.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ’94(Α. Διμπιτούζης): Παπαδόπουλος 2, Πετκόπουλος, Γέργος 11, Maric 18, Legendre 12, Π. Διμπιτούζης 2 και Κ.Ανατολίτης.

Η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει για τον Αστέρα το ερχόμενο Σάββατο στο Κλειστό της Καλαμίτσας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίριδα Καβάλας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης