Αθλητισμός

Στα χέρια Φρύδα τα TRIKALA B.C.-Δραματική έκκληση για βοήθεια

Ο Βαγγέλης Φρύδας πήρε το 70% των μετοχών της ομάδας και απευθύνει έκκληση οικονομικής στήριξης για να επιτευχθεί η παραμονή στην Α1.

Ο ίδιος ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε το πρωί του Σαββάτου ότι το απόγευμα της Παρασκευής οι κύριοι Ρουσιαμάνης-Κουτσιμάνης του μεταβίβασαν με ιδιωτικό συμφωνικό το πακέτο των μετοχών που κατείχαν (60%) και πλέον καλείται ο ίδιος να σώσει ουσιαστικά την ομάδα από τη διάλυση. Απομένει η έγκριση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού γι’ αυτή τη μεταβίβαση και μάλιστα ο κάτοχος του υπολοίπου 30% των μετοχών Δημήτρης Σιαφαρίκας έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα ζητώντας απαντήσεις.

Ο Βαγγέλης Φρύδας σημείωσε ότι έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με επιχειρηματίες της περιοχής, εξήγησε ότι με ένα ποσό από 60 έως 100.000 € η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Α1. Τη προσπάθεια στηρίζει και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου (σαν πρόσωπο, καθώς ο Δήμος δεν έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει οικονομικά) και παρά τις όποιες διαφωνίες φαίνεται να επιτυγχάνεται μια μίνιμουμ συναίνεση με στόχο… τη διάσωση της ομάδας!!!…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης