Αθλητισμός

Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για Ντόρτμουντ

Πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga, ενώ παράλληλα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Serie B, από όπου και προκύπτουν οι δύο επιλογές για την Παρασκευή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ αλλά και όλων των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο πλανήτη!

Εκτός έδρας δοκιμασία για Ντόρτμουντ

Στην έδρα της Κολωνίας δοκιμάζεται απόψε (21:30) η Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το …αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα. “Θέλω από τους ποδοσφαιριστές μου να μην τα παρατήσουν λεπτό κόντρα στην Ντόρτμουντ, είμαστε ανυπόμονοι και χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μία τόσο ποιοτική ομάδα”, είπε ο προπονητής των “τράγων”, Αχίμ Μπαϊερλόρζερ.

Στην αντίπερα όχθη οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη σεζόν, στην πρεμιέρα πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους για φέτος σε ισάριθμες αναμετρήσεις, καθώς έκαμψαν την αντίσταση της Άουγκσμπουργκ (5-1 εντός έδρας). Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη επιτυχίες, κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Έρνινγκεν, για το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο αντίστοιχα. “Ανεβάσαμε ρυθμούς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά”, ανέφερε ο προπονητής τους, Λουσιέν Φαβρ. Στις τελευταίες επισκέψεις της στο “RheinEnergieStadion” η Ντόρτμουντ τα βρίσκει σκούρα, βέβαια, σημειώνοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Θα επιλέξουμε με ρίσκο το 1Χ διπλή ευκαιρία, σε απόδοση 2.55.

Κράτησε τον κορμό της η Μπενεβέντο

Η Πίζα υποδέχεται την Μπενεβέντο στην αναμέτρηση με την οποία κάνει έναρξη για τη σεζόν 2019/20 το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Την προηγούμενη χρονιά οι “νερατζούρι” τερμάτισαν στην 3η θέση του 1ου ομίλου της τρίτης κατηγορίας, στα πλέι οφ ανόδου προσπέρασαν το εμπόδιο των Καραρέζε, Αρέτσο και Τριεστίνα κερδίζοντας το εισιτήριο για τη Serie B. Δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του Λούκα Ντ’ Άντζελο.

Η Μπενεβέντο θεωρούνταν από τα φαβορί για άνοδο στη “μεγάλη” κατηγορία, τερμάτισε στην 3η θέση, ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ στα πλέι οφ ανόδου της Serie B από την Τσιταντέλα. Παρελθόν αποτέλεσε ο Κριστιάν Μπούκι, τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Πίπο Ιντζάγκι. Οι “μάγισσες” κράτησαν το βασικό κορμό τους, ενώ ενισχύθηκαν με κάποιους σπουδαίους παίκτες. Θεωρούμε πως έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη, πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.02. Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης